Det stemte realitystjernerne

Realitystjernerne spredte sig over hele det politiske spektrum til Folketingsvalget i går.

Af Lykke Buhl - 6. juni 2019 kl. 11:03

I går var over 3,5 millioner danskere nede og sætte deres kryds til Folketingsvalget, svarende til 84,5% af alle de stemmeberettigede. Blandt de mange, der i går gjorde brug af deres demokratiske ret, gemte sig også en del realitystjerner.
Og ligesom realitystjernerne spænder vidt i hvilke programmer, de har deltaget i, så spænder de også vidt i politisk overbevisning. Se selv her, hvad de forskellige realitystjerner fortæller til Realityportalen, at de har stemt.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taler ud om bryllupsrejse: Jeg tog syv kilo på

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Heidi slår en kæmpe skid midt i Nadia-Shilas vielse

LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre åbner op: Sådan har vi opdraget Fie

Det har de stemt

LÆS OGSÅ: WHAT? Realityhunks vil stifte eget parti

Luna Munk (Foto: Janus Nielsen)

Luna Munk, ‘De unge mødre’

Enhedslisten

– Jeg fik stemt på Enhedslisten. Bare partiet. Jeg stemmer på dem for at sikre fremgang i vores velfærdssystem, blandt andet på børneområdet, og for at sikre befolkningens fremtid – også med henblik på klimaet. Jeg stemmer ikke for mig selv og min egen økonomi, men for samfundet og mine medmennesker.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single

Sasha Klæstrup (Foto: Janus Nielsen)

Sasha Klæstrup, ‘Divaer i junglen’

SF – Jacob Mark

– Jeg stemte på Jacob Mark fra SF. Fordi jeg går allermest op i børn og ældre, at hjælpe dem, der ikke kan selv, og de svage. Børn er vores fremtid, og de ældre har kæmpet for os.
LÆS OGSÅ: ‘Ex On the Beach’-Tabita løj om graviditet: Derfor gjorde jeg det

Caroline Petersen (Foto: Janus Nielsen)

Caroline Petersen, ‘Paradise Hotel’

Socialdemokratiet

– Selvfølgelig fik jeg stemt – jeg stemte på Socialdemokratiet. Jeg er meget enig med Socialdemokratiet på mange punkter. Jeg går meget op i flygtninge- og integrationspolitik, uddannelse, sundhed og kultur, og jeg er meget rød i alle mine holdninger til de emner.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter afgørelse: Cengiz lyver

Mikkel Søndergaard (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

Mikkel Søndergaard, ‘Ex on the Beach’

Radikale Venstre

– Jeg stemte Radikale Venstre. Jeg stemmer ellers altid blå blok, men jeg synes, det var på tide med en ny statsminister.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste

Nadia Jun (Foto: Janus Nielsen)

Nadia Jun, ‘Beauty Bosserne’

Liberal Alliance

– Jeg stemte Liberal Alliance, primært grundet deres opbakning omkring iværksætteri.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Natascha Kristiansen hed Camilla, dengang hun deltog i ‘Singleliv’ (Foto: SBS).

Natascha Christensen, ‘Big Brother’ & ‘Singleliv’

Stram Kurs

– Jeg satte mit kryds ved partiet Stram Kurs, men jeg stemte på dem, fordi jeg ikke kunne stemme på Rasmus Paludan personligt. Jeg synes, det er mega synd, han ikke kom ind. Jeg stemte udelukkende på partiet på grund af deres udlændingepolitik, og fordi de også vil ud af EU.
LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Maria og Bea klar til ‘Paradise Hotel’, hvis …