Det sidste interview: Poul Thomsen døde lykkelig

”Dus med Dyrene”-værten fra DR bevarede til det sidste sit gode humør. Fruen Susanne Lichtenstein stillede op til de sidste billeder af parret

Af Kenth G. Madsen - 16. september 2022 kl. 14:17

Trods vrøvl og smerter fra sårdannelser i bentøjet var det en-glad-for-livet Poul Thomsen, HER&NU mødte med en buket blomster til et interview i anledning af hans 84-års fødselsdag i slutningen af juni i år. Det blev desværre det sidste af slagsen. Torsdag eftermiddag døde den folkekære pensionerede tv-vært og dyreven i sit hjem lidt udenfor Randers.

LÆS OGSÅ: Fejlklipning i ‘Nybyggerne’: Her er den sande historie

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Trine og Mikkel fra ‘Nybyggerne’ fortæller om sterilisation og fertilitetsbehandling..

Artiklen fortsætter under billedet

Poul Thomsen var en lykkelig mand med fruen Susanne Lichtenstein. Her fra sin 84-års fødselsdag hjemme hos i Albæk ved Randers. (Foto: Niels Henrik Dam)

– Klokken 13.30 sov Poul stille og roligt ind omgivet af mig og mine børn, fortæller den 27 år yngre kone, Susanne Lichtenstein til DR. De blev gift i 2006, og hun har tre børn fra et tidligere forhold. Poul Thomsens søn, Mads, 58, også fra et tidligere forhold, er filmfotograf i USA.

– Nu er jeg 84 år og Herregud. Jeg er ikke døende, og har det sgu meget godt, sagde Poul Thomsen til HER&NU med fruen ved sin side. Han døjede med smerter fra sårdannelser, der ikke ville hele, men humøret fejlede ikke noget.

Artiklen fortsætter under billedet

Poul Thomsen – Danmarks mest kendte dyreven – her med sine to hunde, der overlevede ham. (Foto: Niels Henrik Dam)

– Det, som primært betyder noget er min kære hustru Sus, og mine elskede hunde Thia og Lillebror. Vi har et lykkeligt liv – og hundeliv, sagde han med et smil.

Bisættelsen finder sted fredag 23. september kl. 13 fra Albæk kirke.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor kunne Trine og Mikkel ikke få børn

LÆS OGSÅ: Elvira forklarer: Derfor skjuler jeg min kæreste i offentligheden