Det ser man ikke på tv: Deltager blev rigtig syg i ‘Paradise’

Der foregår en del bag kameraet, man ikke ser.

Af Louise Vilsbøl - 25. november 2022 kl. 15:10

Torsdagens afsnit af ‘Paradise’ bød på en noget anderledes udfordring for deltagerne. De skulle dyste i discipliner som tovtrækning og jorden er giftig, og det var der blandede meninger om blandt deltagerne.

LÆS OGSÅ: I fertilitetsbehandling efter datters død: Nu deler hun tragisk nyhed

Taktikken blev dog ikke lagt helt på hylden, for holdene fik til opgave at eliminere en af deltagerne på holdet og give en anden en stol. Til stor overraskelse for blandt andet Lukas vælger Victor at melde sig selv til eliminering.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup indrømmer: Jeg har svigtet Teitur

Det forstår hans spillemakker slet ikke, men nu afslører Victor, at der var en god grund til det.

– Det er udelukkende fordi, jeg faktisk er blevet rigtig rigtig rigtig syg og har det rigtig skidt og kan slet ikke overskue den næste udfiordring, vi skulle i gang med. Så taktisk har mit hold nok den bedste chance for at vinde uden mig, når jeg er så dårlig, at jeg næsten ikke kan bevæge mig, fortæller Victor og fortsætter:

SE VIDEOEN: ‘Landmand’-deltager frier i et omklædningsrum

– Så synes jeg, det var det mest taktiske at eliminere mig selv. Jeg vidste godt, jeg ville blive udsat, men jeg kunne simpelthen slet ikke ryste mig sammen til at skulle fortsætte. Det er uden tvivl derfor, jeg vælger at eliminere mig selv, og så må jeg jo satse på, der er noget, der kan bruges til min fordel længere fremme.