DET SER DU IKKE PÅ TV: 'Bagedysten'-deltager gravid under optagelserne - Her & Nu

DET SER DU IKKE PÅ TV: 'Bagedysten'-deltager gravid under optagelserne

Der er en kage i ovnen hos ‘Den store bagedyst’-deltageren, som under optagelserne til DR1-programmet troede, at hendes vægtstigning skyldtes for mange smagsprøver.

Af Kenth G. Madsen - 16. oktober 2019 kl. 06:30

Under forårets optagelser af den nye sæsons ‘Den store bagedyst’ på DR1 tog hun på i vægt, men det slog hun blot hen som et udtryk for indtagelse af for mange smagsprøver på Clausholm Slot. Til sin store overraskelse viste det sig dog, at årsagen var en helt anden.
– Der gik to måneder, før jeg opdagede graviditeten, afslører Rikke Baun Plougmann, der til januar har termin med en datter.
– På det tidspunkt havde jeg bare så travlt med både ‘Den store bagedyst’ og med arbejdet som revisor, så jeg skænkede det ikke en tanke. Havde jeg vidst det, ville jeg nok have stresset yderligere, forklarer ‘Bagedyst’-deltageren, der ser frem til at få en datter.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder indrømmer: Jeg kæmper med vægten

Hun skal hedde Solvej

I forvejen er hun og ægtefællen Steffen forældre til Holger på to år, og det er allerede planlagt, at den lille ny skal hedde Solvej.
– Det er super fint med en pige, så nu er jeg bare spændt på, om hun kommer til at opføre sig på andre måder end min lille dreng? Det bliver
spændende, fortsætter den 31-årige revisor, der bor sammen med sin familie i et midlertidigt hus ved Skive, inden de til november skal flytte ind i en villa på 270 kvadratmeter i Nr. Søby mellem Skive og Viborg.

Holger på to år skal snart være storebror, når amatørbageren får en datter til januar. (Foto: Niels Henrik Dam)


– Vi måtte finde noget større med plads til to børn og min mands murerfirma, siger Rikke.
LÆS OGSÅ: Lea Kessler forvist til kælderen under ‘Vild med dans’
I forbindelse med barnets ankomst kommer hun forhåbentlig ikke til at opleve de store ændringer i hverdagen.
– Jeg har et fleksibelt job, hvor jeg kan arbejde hjemme, hvis jeg har brug for det. Og jeg har også indflydelse på, hvor mange arbejdstimer, jeg skal have i ugens løb. Det kommer an på, hvad det er for et barn, jeg får, men det skal nok løse sig, mener Rikke, der under ‘Bagedysten’ oplevede et nyt venskab blomstre op med deltageren Victoria, der også bor i det midtjyske område.
– Det er jo fantastisk, og vi har det så godt sammen, forklarer Rikke, der i lørdags vandt den hemmelige udfordring, da dommerne valgte hendes Sarah Bernhardt kage som den lækreste.
Du kan følge Rikke og de andre deltagere i ‘Den store bagedyst’ hver lørdag klokken 20:00 på DR1.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen