Det så du ikke på tv: Første parceremoni var planlagt

For nogen kom det måske som et chok, men en af hotellets gæster var ikke et sekund i tvivl om, hvad aftenens parceremoni skulle ende med.

Af Anna Løwe - 8. januar 2020 kl. 7:25

Efter første parceremoni på ‘Paradise Hotel’ står én ting klart: Spillet er i gang.
Ved første ceremoni blev det den nyligst ankomne hotelgæst, Julie, der skulle træffe beslutningen om, hvem der skulle pakke sine ting og forlade hotellet, og hvem der kunne ånde lettet op. Hun havde nemlig to fyre stående bag sig: partneren Tyrone og Daniel, der var endt på solo tidligere på ugen. Og selvom det måske kunne se sådan ud, var Julie sikker på sit valg:
LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico
– Jeg vidste hele tiden, at jeg ville vælge Tyrone fra, fortæller hun Realityportalen og fortsætter:
– Tyrone var den, der passede “dårligst” ind i mængden, og han var meget naiv. Han lallede bare lidt rundt og troede på, at jeg ville vælge ham til hver en tid, selvom vi kun havde været partnere i én dag, og det gjorde egentlig udfaldet. Jeg vidste jo godt, at jeg ikke skulle spille sammen med Daniel og prøvede på daværende tidspunkt at finde mit fodfæste på hotellet, og det var ikke sammen med Tyrone. Man bliver nødt til at satse ind i mellem, det er jo et spil.
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘Paradise’-drama: De lyver!

Daniels valg

Tidligere på dagen var det ikke lykkedes Daniel at få Anna som partner, da han havde muligheden for det. Christoffer regnede nemlig Daniels strategi ud, og Daniel måtte derfor se sig nødsaget til at stille sig hos en anden pige. Men også den udfordring tog han med oprejst pande:
– Jeg er en person, som ikke lader mig blive påvirket så let. Jeg holder hovedet koldt, så jeg kan tænke klarere, lidt ligesom i en boksering. Hvis man over tænker tingene, så går det galt. Man er nødt til at tage nogle chancer her i livet og få det bedste ud af dem. Troen på sig selv og ens “mindset” er det vigtigste. For i sidste ende har du kun dig selv, foræller Daniel Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Paradiso afslører hemmelige detaljer om ‘Paradise Hotel’
Nedenfor kan du se et klip fra aftenens parceremoni:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var ‘Paradise Hotel’-premieren