Det så du ikke på tv: Derfor ønskede Brian alenetid med Tanja

Brian kom på alenetid med Tanja, og det passede ham rigtig godt, for han havde brug for at lære Tanja bedre at kende.

Af Rikke Lynge - 9. september 2020 kl. 07:20

I gårsdagens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ er Brian på sin første gruppedate, hvor pigerne skulle lave is på Brians forældres ismejeri. Hver pige vælger hver sin smag, og Brian skal til sidst afgøre ved en smagstest, hvem af pigerne der har gjort det bedst.

Brian vælger den is, som er hans favorit-is, og uden at han kan huske, hvem der har lavet isen, bliver det Tanja, der vinder alenetid med Brian – lige som Brian havde håbet.

– Jeg ville gerne have alenetid med Tanja eller Amalie, fordi det var dem, jeg var mest i tvivl om. De havde været mest stille i løbet af dagen, så jeg var i tvivl om, hvem de var som personer, fortæller Brian til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Brian har aldrig haft en kæreste: Jeg føler mig ensom

Brian var glad for at få alenetid med en af de piger, som han var mest i tvivl om frem for en af de piger, hvor han var sikker på, at de skulle med videre.

– Dem, der skulle med videre, havde jeg mulighed for at bruge mere tid med senere, så jeg tænkte, at det var dem, jeg var mest i tvivl om, der helst skulle med på tomandshold.

LÆS OGSÅ: Landmand Brian indrømmer: Denne pige gav det bedste førstehåndsindtryk

Tanja reddet af konkurrencen

At Tanja vandt alenetid med Brian og derned fik mulighed for at åbne op for, hvem hun er som person, var med til at gøre udfaldet for, hvem der ikke kom med videre i programmet.

– Tanja var meget anderledes, når vi kun var to, end da vi var en hel flok, fortæller Brian, der indrømmer, at alenetiden var med til at skubbe til udfaldet, men at der også var andre tanker, der fyldte i Brians hoved, og som gjorde, at han sagde farvel til Amalie.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Her er premieredatoen for ‘Familien fra Bryggen’

– Jeg kunne stadig huske speeddaten, og resten af dagen på gruppedaten spillede også ind, og så var der bare andre, jeg klikkede bedre med på det tidspunkt, fortæller Brian og afslutter:

– Jeg valgte at invitere de piger videre, som gav mig flest sommerfugle i maven.

LÆS OGSÅ: Jonass er ude: Teitur går solo