DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor kvittede Louise Camilla 'Robinson Ekspeditionen'

Louise Camilla var ikke længere glad for at være med i tv-programmet – og en del af det skyldtes ting, som tv-seerne ikke ser på skærmen.

Af Jonas Sand - 7. oktober 2019 kl. 21:57

Det helt store taktiske spil gik i gang af slutningen af mandagens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’. Flere var truede til ørådet – blandt andet på grund af ekstra stemmer – og derfor forsøgte folk at få lagt en slagplan, så de kunne blive i tv-programmet.
Det taktiske arbejde var dog i den grad spil, for da ørådet kom, endte ingen deltagere med at blive stemt ud. I stedet valget Louise Camilla frivilligt at sige stop, og hun blev derfor den anden kvitter i årets ekspedition, men resten af holdet fik lov til at blive.
– Jeg var bare ikke længere glad, og jeg havde mistet gejsten. Det var ikke sjovt længere. Jeg ved godt, at der kun var 14 dage tilbage eller sådan noget, men jeg kunne ikke se mig selv i det længere, så jeg var nødt til at sige stop.
– Jeg er normalt en glad og positiv pige, men det kunne jeg ikke længere finde frem. Og sådan ønskede jeg ikke at se tilbage på det hele, fortæller hun efterfølgende til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! ‘Robinson’-babe er kærester med ‘Ex on the Beach’-hunk

Seerne ser ikke alt

Hun mener ikke selv, at hun er en kvitter, og hun slår fast, at ekspeditionen ikke var hårdere, end hun havde forventet, og at det ikke havde noget at gøre med sult eller savn, at hun sagde stop.
– Jeg har stillet op til konkurrencer i bikinifitness, hvor jeg har været sulten i flere måneder op til, mens jeg stadig skulle træne. Jeg ved godt, at det ikke er helt det samme, men jeg kan altså sagtens finde ud af at være sulten.
– Men jeg kunne som sagt ikke se mig selv i det længere. Det var jo ikke en beslutning, jeg bare tog fra den ene dag til den anden. Jeg overvejede det længe, inden jeg kom frem til beslutningen, siger hun og tilføjer, at hun gav sig fuldt ud i alle dyster, selv om hun var i tvivl om sin fremtid i ekspeditionen.
Hun fortæller, at en stor del af hendes valg skyldtes ting, som seerne ikke får lov til at se.
– Der var jo rigtig meget ventetid, og jeg var ikke helt klar over, hvad det kræver at lave tv-programmet. De skulle jo have optagelserne i kassen fra alle vinkler, og meget af det er opstillet. Det var jeg ikke helt forberedt på, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Efter hævntogt i ‘Robinson’: Sådan er forholdet mellem Maria og Baris i dag

Ked af at skuffe folk

Louise Camilla siger, at hun den dag i dag ikke fortryder, at hun trak stikket og forlod ekspeditionen i utide.
– Jeg føler, at det var det rigtige at gøre. Men jeg må sige, at det rører mig, at jeg har fået så mange søde beskeder fra folk, som har heppet på mig. Jeg er ked af, at jeg skuffede dem med mit valg, siger hun og fortsætter:
– Men omvendt skal jeg heller ikke træffe beslutninger for at gøre andre glade. Jeg kunne ikke se mig selv i det længere, så jeg er sikker på, at det var den rigtige beslutning. Jeg var også ked af at skuffe mit hold, men de var så stærke, at jeg var sikker på, at de nok skulle klare det, lyder det fra hende.
LÆS OGSÅ:‘Robinson’-drømmen knust: Jeg er ked af det, men …
Selv om hun var kommet halvvejs i ekspeditionen og umiddelbart stod stærkt, så hun så småt kunne begynde at øjne muligheden for en finaleplads og den halve million til vinderen, så er det heller ikke noget, der fylder for hende.
– Det var jo aldrig de 500.000 kroner, jeg tilmeldte mig for. Det havde bare været en god bonus. Jeg ville prøve mig selv af og vise en anden side af mig selv, og jeg ville overskride mine grænser i forhold til, hvordan jeg viser mig selv, siger hun.
I afsnittet fortalte hun selv, at hun redigerer sine billeder på Instagram, når hun lægger dem ud, fordi hun gerne vil fremstå bedst muligt. Og det har hun tænkt sig at blive ved med, selv om hun føler, at hun fik overskredet grænser og lærte meget af deltagelsen i ‘Robinson Ekspeditionen’.
– Men det handler ikke om, at jeg ikke vil vise, hvordan jeg ser ud. Og hvis man vil se mig uden makeup eller med lidt deller her og der, så kan man jo bare tænde for TV3, griner hun.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor skred Lars fra ‘Robinson’

Klar igen

Selv om det altså ikke var den helt store succes for Louise Camilla i ‘Robinson Ekspeditionen’, så er hun alligevel klar, hvis de spørger hende, om hun vil være med igen.
– Det tror jeg ikke, de gør, men hvis de gør, så er jeg klar. Nu ved jeg, hvad jeg går ind til, for jeg var som sagt ikke helt klar over det inden, siger hun og sender et forslag til Jakob Kjeldbjerg og ‘Robinson Ekspeditionen’-produktionen.
– De burde lave en udgave med alle os, der har kvittet ekspeditionen i de seneste år. Så skal jeg nok være med og vise, at jeg er den bedste af alle os, griner hun.
Louise Camilla sidder netop nu klar til at svare på folks spørgsmål på sin Instagram-profil, hvor hun vil sende live umiddelbart efter afsnittet.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! ’Robinson’-deltager vil tæve Fetterlein