'Det perfekte Match': Er Marttin og Mette blevet kærester?

Marttin og Mette er hinandens perfekte match, og de er ikke i tvivl om, at eksperterne har gjort det godt – men hvad er der sket, efter de forlod villaen?

Af Louise Vilsbøl - 19. marts 2015 kl. 21:24

I aftenens afsnit af ‘Det perfekte match’ lykkedes det for deltagerne at finde endnu et match. Marttin Christensen og Mette Linea Kamph havde ret i deres fornemmelse, som de begge havde haft fra første dag. De var som skabt for hinanden – i hvert fald ifølge eksperterne.

Mette og Marttin er blevet gode venner, men mere er det desværre ikke blevet til - endnu. Foto: Privat

Mette og Marttin er blevet gode venner, men mere er det desværre ikke blevet til – endnu. Foto: Privat


Men hvad er der sket, efter de to turtelduer forlod villaen? Er Marttin og Mette blevet kærester, ligesom husets første match, Monica og Nichlas, blev det?
-Mig og Marttin er ikke blevet kærester. Vi holder kontakten, men kun som venner, fastslår Mette og uddyber:
– Det gik fint, da vi kom væk fra de andre i villaen. Vi fik snakket meget og havde det bare sjovt sammen, men intet kæreste forhold eller lignende. Kun som venner. Marttin og jeg fandt hurtigt ud af, at kemien ikke var der, men at vi klinger skide godt sammen som venner.
LÆS OGSÅ: ‘Det perfekte match’-par er stadig kærester
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Caroline Fleming fyret som vært på ‘Topmodel’
Marttin udelukker ikke, at det kan blive til mere
Mette har dog kun rosende ord til overs for Marttin, og hun nyder at tilbringe tid med ham, selvom det kun er som venner. Og de følelser er gengældt. Til gengæld lukker Marttin ikke døren helt for, at det kunne blive til mere imellem dem.
– Mette er en virkelig dejlig pige med ben i næsen og et gåpåmod, der vil noget, og ikke mindst er hun en fighter, der vil frem i verden og et konkurrence menneske! Om der bliver noget mellem Mette og jeg, vil jeg ikke gætte på – men de kunne ikke have fundet et bedre match til mig i programmet, fastslår Marttin.
Hvor Mette peger på manglende kemi til årsagen for, hvorfor det ikke er blevet til mere mellem aftenens perfekte match, mener Marttin i stedet, at det skyldes, at de er to forskellige steder i deres liv. Så han understreger da også, at han stadig er SINGLE.
Det perfekte match leder altså begge to stadig efter kærligheden hver for sig, mens de nyder venskabet. De er begge enige om, at matchmakerne ramte rigtig godt, og når de skal beskrive deres drømmepartner hver især, må de da også erkende, at den anden kommer tæt på – men matchet ramte altså ikke helt denne gang.
LÆS OGSÅ: Er der sex i ‘Det perfekte match’?
LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus: Hårdt at være vært på ‘Det perfekte match’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.