Det er slut med Claus og Lone

Den Vestjyske single Claus måtte desværre sige farvel til Lone og håbet om, at de to skulle danne par i fremtiden.

Af Signe Mai Kærsgaard - 10. oktober 2012 kl. 12:25

I sidste program af ’Singeliv’ kunne man følge Claus på 33 og hans vellykkede date i Århus med den århusianske Lone. Der blev på daten uddelt flere kys mellem de to, og selvom det tydede på, at Claus var parat til at forlade Ølgod for kærligheden, måtte legen desværre have en ende.
– Mig og Lone blev ikke til noget, fortæller Claus til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus søger nye numser
Claus var på tispunktet, hvor de var på date, allerede klar over, at Lone skulle til Barcelona. På daten taltes der om mulighederne for et romantisk gensyn i den spanske storby, men det kom ikke til at ske. Efter et kort ophold i Barcelona, fortsatte Lone sin rejse videre til Vancouver.
– Lone var ikke i Barcelona ret længe. Så rejste hun til Vancouver og jeg har ikke set hende siden vores date i Århus. Jeg nåede aldrig at besøge hende, fortæller Claus.
Claus er stadig single
Da Lone rejste meget pludseligt, står Claus nu igen tilbage som single og leder efter pigen i sit liv. Claus ærgrer dig dog stadig over, at det ikke blev til flere dates mellem ham og Lone.
– Jeg kunne godt tænke mig mere kontakt. Faktisk gik jeg hen og blev lidt småforelsket i hende, og ville gerne have set mere til hende, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Bitterfissen nakker Numse-Rasmus
Claus forklarer at, han stadig følger Lone via facebook, og at de af og til har skrevet sammen. Han er dog afklaret med, at han nok ikke skal se Lone igen.
– Jeg holder mig opdateret på Facebook. Vi har skrevet lidt frem og tilbage på Facebook, men det er ikke blevet til meget. Jeg regner ikke med at se Lone igen. Faktisk tror jeg ikke, hun kommer tilbage fra Canada, slutter Claus.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.