Det er ikke en sygdom at være ung mor

Line Meyer fra ‘De unge mødre’ fortryder ikke, at hun meldte sig til programmet – hun brænder nemlig for at hjælpe folk.

Af Louise Vilsbøl - 28. juni 2012 kl. 18:30

Om det er i sit arbejdsliv eller privatliv, så er Line Meyer Rasmussen en ildsjæl, der brænder for at hjælpe andre. Det var også derfor, hun valgte at være med i programmet
“Jeg ville gerne hjælpe og give noget til andre unge mødre/forældre, og det har jeg gjort! Jeg har hjulpet flere i gang med uddannelse, som jeg er rigtig glad for. Det er jo ikke en sygdom at være ung mor, det er en gave”, fortæller Line.
Og den unge mor og hendes børn Maria og Martin Elias har det rigtig godt. Maria har afsluttet sin uddannelse som kostvejleder og har startet sin egen lille virksomhed, hvor hun rådgiver folk.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes overvejer at flytte sammen med kæresten
Jeg er mere sulten
Men selvom hun er færdig med sin uddannelse, så stopper hun dog ikke der. Efter sommerferien skal hun i gang med en ny uddannelse – hun er blevet optaget på Rudolf Steiner pædagogseminariet, for som hun siger ”En uddannelse er ikke nok til mig, jeg er mere sulten”.
”Jeg har valgt den uddannelse, da den går ind for at mennesker skal være frie, at vi har ret til at være dem, vi er. Vi lærer nogle andre teorier i forhold til på den almindelige pædagoguddannelse og socialrådgiveruddannelsen”, siger hun til og fortsætter:
”Jeg vil ikke være med til at proppe folk ned i kasser, systemet er kommet til for at skulle hjælpe mennesker, men det gør de er desværre ikke godt nok i mine øjne.”
Og Line Meyer keder sig bestemt ikke. Udover sin egen virksomhed og et kommende studie, så har hun også tid til at lave frivilligt arbejde, være politisk aktiv og så selvfølgelig være der for sine to børn.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes har fundet kærligheden
Vil have et regnbuebarn
Og så skal der også være tid til lidt voksentid og til lidt kærlighed ved siden af. Som man kan se i ’De unge mødre’ er Line biseksuel, og i øjeblikket dater hun begge køn men har en ny elskerinde.
“Så har jeg besluttet mig for, at jeg vil ha et regnbuebarn på et tidspunkt, når jeg finder det rigtige homopar til det. Man skal på ingen måder have børn med, hvem som helst. Jeg synes bøsser har lige så meget ret til at få børn som os andre. Jeg skal selvfølgelig selv være mor til det barn, så er vi bare tre forældre i stedet for. Hvis jeg på et tidspunkt ender i seriøst forhold, så må han/hun acceptere det!” Fastslår Line.
Der er ingen tvivl om, at hun er en bestemt pige, som ved hvad hun vil have. Følg Line på hendes facebookside, hvis du vil vide mere om den unge mor.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.