Derfor valgte jeg Sidsel til suiten

Man skulle tro, at Nichlas ville vælge Camilla til sin første nat i suiten. Men han ville gerne være helt sikker på et knald.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. december 2020 kl. 6:55

Nu giver det pludselige mening, hvordan Camilla Thoby og Nichlas Petterson har fået øjnene op for hinanden. De to er ikke kærester, men det fremgår på deres Instagram-profiler, at de er meget glade for hinanden.

Hvis man følger med i ‘Ex on the Beach’ er man vidne til, hvordan parret mødte hinanden og fra første blik var helt forgabte i hinanden.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Ditte er skuffet over de andre deltagere

Nichlas kommer nemlig ind og slår Jonas, som ellers har en flirt kørende med Camilla, helt af banen. Og han giver også selv udtryk for, at Camilla ikke kunne være et bedre bud på hans drømmekvinde.

LÆS OGSÅ: Her er den nye vært på ‘X Factor’

Nichlas og Camilla er blevet ved med at se hinanden efter ‘Ex on the Beach’. (Foto: Privat)

Alligevel overrasker han, da han som den nye fyr har suiten og skal vælge en pige, som han vil dele natten med. For her vælger han Sidsel Borg, og det gør han alene af den grund, at hvis han gerne vil have et knald, så er det hende, han skal vælge.

– Det skal lige siges, at jeg var meget meget fuld, da jeg valgte Sidsel til suiten. Men jeg fortryder det ikke. Det var, hvad jeg følte for lige i øjeblikket, og jeg havde den opfattelse, at Sidsel var den, der var mindst låst lige den aften, siger han om sit valg, forklarer Nichlas til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe sendes hjem igen

Desværre bliver han skuffet, da Sidsel bestemt ikke er med på at gå i seng med en fyr, som hun kun lige har mødt. Og Sidsel finder desværre den næste dag ud af, at Nichlas i den grad havde en bagtanke med sit valg.

LÆS OGSÅ: Anna viser ny side: Det fortalte jeg aldrig om i ‘Paradise Hotel’