Derfor trækker Lisbet stikket: Lægerne sagde stop

Lisbet Dahl tager lægernes opfordring seriøst.

Af Nikolaj Vraa - 19. februar 2022 kl. 15:55

Selvom stress sidste år sendte Lisbet Dahl til tælling med en så voldsom infektion, at hun måtte sygemelde sig fra Cirkusrevyen og indlægges, glæder hun sig alligevel til at vende tilbage til teltet på Dyrehavsbakken.

Men der er en god grund til, at sæsonen bliver hendes sidste.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-stjerne er nybagt far og syg: Jeg er bekymret

– Når lægerne siger, det er det eneste fornuftige, så gør jeg det. Jeg er jo ikke dum. Ikke SÅ dum, i hvert fald, sagde den 75-årige skuespiller og instruktør ved premieren på ‘Du som er i himlen’ i Grand Teatret.

Lisbet blev fulgt af et tv-hold. Der bliver optaget en dokumentar om hende, som skal vises i efteråret. (Foto: Anthon Unger)

Her var hun glad og smilende, ikke mindst fordi hun netop har fået mops-hvalpen Monty, der holder hende med selskab derhjemme. Arbejdet med Cirkusrevyen starter først i april, og og hun ser frem til at komme i gang.

LÆS OGSÅ: Lasse Skriver afslører stor hemmelighed

– Jeg kommer ikke til at trække noget stort læs. Cirkusrevyen kommer til at køre, som den plejer, og vi kommer til at mangle Ulf, ja, men altså – sådan er livet jo. Der sker jo de her ting undervejs, jo ældre man bliver, og sådan er dét. Det bliver sikkert godt, slog hun fast.

Læs mere om