Derfor takkede Helle Thorning-Schmidt nej til ‘Vild med dans’

Helle Thorning-Schmidt tør ikke selv være med i ‘Vild med dans’.

Af Rikke Lynge og Nikolaj Vraa - 20. november 2020 kl. 20:42

Helle Thorning-Schmidt er i aften i ‘Vild med dans’ studiet for at heppe på sin veninde gennem 20 år, Sara Bro, der danser med Morten Kjeldgaard. Selv er Helle Thorning-Schmidt blevet spurgt, om hun ville være med i ‘Vild med dens’

– Jeg kommer ikke til at være med, det tør jeg ikke. Det er jo farligt, at man skal danse foran hele Danmarks befolkning, fortæller Helle forud for showet.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning-Schmidt i chok over Løkkes deltagelse i ‘Over Atlanten’: Selv takkede hun nej

Det er ikke interessen for dansen, der fejler noget.

– Jeg elsker ‘Vild med dans’, og jeg har kæmpe respekt for dem, der er med. Jeg elsker at danse, og jeg har også gået til dans som barn, fortæller Helle Thorning-Schmidt, der i aften har sin datter Johanna med til ‘Vild med dans’ showet, der i aften står i cirkussens tegn.

LÆS OGSÅ: Janus Bakrawi og Karina Frimodt ude af ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig