Derfor nægter kendt TV 2-vært at være med i ‘Vild med dans’

Han har flere grunde til at takke nej til at være med.

Af Amalie Jensen - 7. oktober 2022 kl. 21:07

Christian Borregaard, der er vært på TV 2’s ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’, kan godt lide at se ‘Vild med dans’. Men hans egne fødder vil aldrig nogensinde ramme hele Danmarks dansegulv, og det er der flere gode grunde til.

– Nej tak. Jeg tror, det ville være programmets endeligt, hvis jeg kom med i det. Jeg har en rytme som et stykke træ. Så det tror jeg ikke ville kunne lade sig gøre. Det ville gå helt galt. Jeg ville være sådan en, folk stemte på, bare for at se mig ydmyge mig selv igen næste fredag. Så det tror jeg ikke er smart, fortæller tv-værten til HER&NU og Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Vender tilbage til ‘Vild med dans’

Ikke engang de professionelle dansere ville kunne sparke noget rytme ind i Christian.

– De er meget dygtige, men de er ikke mirakelmagere, så det tror jeg ikke, at de kan. Vi lader dem om det, og så ser jeg det i fjernsynet en gang imellem. Jeg hepper på Heidi Frederikke. Hende kan jeg bare godt lide, fortæller

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Vild med dans’-deltager single igen

Han har dog også en mere praktisk grund til ikke at være med i danseprogrammet.

– Vi optager også ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’ hele efteråret mens ‘Vild med dans’ kører, så det ville slet ikke kunne lade sig gøre. Også selvom de havde lyst, så ville jeg ikke kunne, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen deler vilde fødselsbilleder

LÆS OGSÅ: Pitzner frygter for sønnen