Derfor kunne Frederik ikke fortsætte i 'Min fede træner'

Frederik måtte lade Andreas kæmpe alene mod kiloene, og det er der en god grund til.

Af Lise Nygaard - 11. maj 2017 kl. 10:44

Det var en nedslået Frederik Fetterlein, og ikke mindst Andreas, der i går måtte trække sig fra TV 3-programmet ‘Min fede træner’. Makkerparret  blev nødt til at trække sig, da det ikke var lykkedes Frederik Fetterlein at tage mere end halvandet kilo på på 12 uger.
LÆS OGSÅ: Rystet Geggo: Jeg ved ikke, hvad der er sket med min mand
Selvom Frederik ikke var blevet markant større rundt om livet, undrede man som seer sig over, hvorfor den tidligere tennisstjerne ikke kunne få lov til at hjælpe Andreas med at smide de overflødelige kilo alligevel.
– Programmets præmis var, at Frederik skulle tage på – ikke nødvendigvis alle 20 kg, men markant. Når han ikke kunne det, er hans del af aftalen ikke overholdt. Derudover har vi hele motivations-faktoren. Det er et åbent spørgsmål, om Frederik ville være topmotiveret for at træne Andreas, når han ikke selv har det store på spil, siger Jens Mogensen, som er presseansvarlig for programmet.
LÆS OGSÅ: Maschas dårlige form chokerer
Det var også hensynet til de andre fede trænere, der afgjorde, at Frederik ikke måtte træne Andreas
– I øvrigt kan man også sætte spørgsmålstegn ved, om det ville være fair over for Sara Maria, Kira og Mascha, der alle virkelig er gået til den, at lade Frederik fortsætte.
Hos TV3 vil de ikke kommentere på, om Frederik Fetterlein så stadig bliver betalt for sin rolle i programmet, når han ikke overholdt sin del af aftalen.
LÆS OGSÅ: Gustav Salinas: Nej tak til ‘Min fede træner’  
Som et lille plaster på såret gav Frederik Fetterlein Andreas at gavekort på seks måneders personlig træning, men Andreas har endnu ikke gjort brug af gaven.
LÆS OGSÅ: Kira Eggers om deltagelse i fedme-projekt: Jeg fortryder intet
LÆS OGSÅ: Rystet Mascha Vang: Beskyttet af bodyguard til prisfest
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.