Derfor er Kourtney og Scott ikke på talefod

Der er så kold luft mellem Kourtney og Scott, at de ikke engang taler sammen omkring børnene.

Af Louise Vilsbøl - 7. juni 2017 kl. 13:34

Siden Kourtney Kardashian og Scott Disick gjorde det endeligt forbi og besluttede sig for at komme videre fra deres forliste forhold, har de begge to slikket sårene med yngre modeller. Men selvom de ikke længere er kærester, så er forholdet nu alligevel gået så meget i hårdknude, at de ikke længere er på talefod.
En insider-kilde fortæller til E! News, at efter en hed ferie under filmfestivalen i Cannes, hvor Scott Disick blev set kissemisse med en række unge stjerner heriblandt Bella Thorne, Chloe Bartoli og Ella Ross, er Kourtney blevet vred på ekskæresten, som hun finder uansvarlig.
– Kourtney er rasende over Scotts opførsel, og hun tager i øjeblikket noget tid til at tænke over det næste skridt for deres familie, fortæller kilden til E! News.
LÆS OGSÅ: Kourtney Kardashian afslutter forhold på ferie: Scott havde pakket én forbudt ting

Kourtney og hendes nye flamme Younes Bendjima i Cannes (Foto: Getty Images)


Kourtney var ellers selv taget til Cannes sammen med sin nye flamme, den 24-årige model Younes Bendjima, og det virkede som om, Kourtney og Scott havde gang i en åben kamp om, hvem der var kommet mest videre fra deres forliste forhold. Scott dater dog ikke én bestemt kvinde, og det er netop hans mange forskellige flammer, som gør Kourtney vred.
Forældreparrets samarbejde er angiveligt gået så meget i hårdknude, at de nu har en mellemmand til at aflevere børnene, når Scott skal se dem. Den øvrige Kardashian-familie er i hoppet med på bølgen, og ifølge en anden kilde er de meget skuffede over Scotts opførsel.
De amerikanske medier giver heller ikke meget for Scotts opførsel og vurderer, at vinderen af Kourtney og Scotts brud helt klart må være Kourtney, da hendes nye flamme ser ud til at gøre hende oprigtigt glad, mens Scott vælter sig i tilsyneladende tilfældige kvinder.
Se opdateringen på det celebre forhold herunder og vurder selv, hvem der har vundet bruddet.
LÆS OGSÅ: WOW: Så hot er Kourtneys 15 år yngre fyr
LÆS OGSÅ: Tv-læge om plastikoperationer: Det ender galt for Kardashian-søstrene

LÆS OGSÅ: GALLERI: Kardashian-familien FØR de blev superstjerner
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Kim Kardashians store forvandling
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashians vilde vægttab
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.