Derfor er Karsten Ree slet ikke med i den nye sæson af 'Forsidefruer'

Det er én af de andre ‘Forsidefruer’, som er skyld i, at Karsten Ree helt har trukket sig fra ‘Forsidefruer’.

Af Louise Andersen og Jonas Sand - 30. august 2018 kl. 20:55

I sæson tre af ‘Forsidefruer’ fik vi atter et gensyn med Janni Rees mand, milliardæren Karsten Ree, som er særligt kendt for at kalde en spade for en spade, da parret rejste sammen til Dubai – en tur TV3 i øvrigt betalte for, for ellers var Karsten ikke taget med.
Det første afsnit af sæson fire af den populære serie har netop haft premiere, og her fik seerne ikke lov til at se rigmanden. Faktisk bliver hele sæson fire uden Karsten, der har valgt at trække sig selv fra programmet.
– Karsten er ikke med, og det er han ikke, fordi Sarah Louise er med. Han nægtede at deltage. Han vil ikke sættes i forbindelse med hende, fortæller Janni til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det rørende klip, hvor Karsten Ree frier til Janni


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nyt ‘Paradise’-program

Karsten: Hun er et forfærdeligt menneske

Karsten Ree bekræfter, at man ikke får ham at se, og at det især skyldes, at Sarah Louise fortsat medvirker i programmet.
– Det menneske er så forfærdeligt, at jeg er ked af, at Janni er med. Jeg vil ikke have dem i huset eller i parken, for hun faktisk har gjort sig umage for at skabe både splid og intriger. Hun trækker det ned på et niveau, jeg ikke vil associeres med, når det bliver så tarveligt, siger Karsten til Realityportalen.
Det er blandt andet episoder, hvor fruerne har været til middag hos Janni og Karsten på Vedbæklund, han henviser til, men særligt middagen i Ree Park, hvor bølgerne for alvor gik højt i sæson tre, har fået bægeret til at flyde over for rigmanden.
– Hun er fandeme for speciel og tarvelig. Hun er decideret tarvelig på mere end én måde: både menneskeligt, men også hendes opførsel over for omverdenen. Det er gået udover mig, hver gang der har været noget. Ikke alene har jeg lagt navn til, men også hus og hjem, og det har skabt noget uvenskab og ballade mellem Janni og mig, siger han.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift

Sarah Louise er uenig

Realityportalen har været i kontakt med Sarah Louise, der egentlig helst ville være fri for dramaet, og hun slår fast, at hun ikke deler parrets opfattelse om, at hun skaber problemerne.
– Min kommentar er, at det snart må være lidt pinligt for både Janni og Karsten, to meget voksne mennesker på 50+, at blive ved at forsøge at sværte mig til. Jeg har hørt, at man både kan blive aggressiv og have problemer med hukommelsen, når man bliver gammel … måske er det det, der er sket. Mit virkelighedsbillede er i hvert fald meget forskelligt fra deres, og jeg har i øvrigt andre ting at gå op i, siger en sarkastisk Sarah Louise og slår fast, at hun har svært ved at tage kritikken seriøst.

Realityportalen kunne allerede tidligere på ugen afsløre, at TV3 har fundet afløseren for Sarah Louise, der ikke vender tilbage til femte sæson næste år. Dermed er der altså en chance for, at Karsten Ree til den tid vender tilbage til skærmen.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila i stort skænderi med sin mor: Jeg tilgiver hende ikke!
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Sådan er det at bo sammen med Boris