Derfor har TV3 valgt at tage 'The Kardashians' af sendefladen

I aften kan seerne ikke længere følge den amerikanske realityserie, ‘Keeping Up with the Kardashians’, da kanalen har valgt at stoppe serien.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 6. februar 2014 kl. 16:16

Tidligere i dag offentliggjorde TV3, at sæson 8 af det populære realityprogram ‘Keeping Up with The Kardashians’ er blevet taget af sendefladen, hvilket har gjort flere af de inkarnerede seere rasende.
Programmet har kun kørt siden den 9. januar 2014, og årsagen til den pludselige udmelding, er ifølge TV3’s pressechef, ret enkel.
-Programmet levede desværre ikke op til seertallene på det pågældende tidspunkt, hvilket har gjort, at vi har været nødsaget til at handle, forklarer TV3’s pressechef, Søren Hedman, og fortsætter:
-Vi beklager naturligvis. Men vi er nødsaget til at have de bedste varer på hylden i den bedste sendetid, og det levede programmet ikke op til.
Hvorvidt den spektakulære familie vender tilbage igen, vides endnu ikke.
-Det kan jeg desværre ikke sige noget om, men måske til sommer. Men det bliver mere et gæt, siger Søren Hedman, som fortæller, at genudsendelsen af fjerde sæson af ‘For lækker til love’ fremover kommer til at erstatte ‘Keeping Up with the Kardashians’ torsdag aften kl. 21.00.
Deltag i afstemningen herunder:

Synes du, at det er træls, at du ikke længere kan se 'Keeping Up with the Kardashians'?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Ulven Peter hygger sig igen med Selina
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.