Derfor gik 'Ex on the Beach'-par fra hinanden

Frederik og Linemaria er ikke helt enige om, hvad der skete mellem dem.

Af Louise Vilsbøl - 4. december 2019 kl. 7:28

Frederik Skovbjerg og Linemaria Busk fandt sammen efter ‘Ex on the Beach’, og de nåede næsten at blive kærester og mødte sågar hinandens familier, før Frederik afsluttede forholdet. Det fortalte han til Stjerneboksning i begyndelsen af september.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par venter dreng: Jeg håbede på en pige
Dengang lød forklaringen, at de var to forskellige steder i deres liv, men nu sætter de flere ord på beslutningen i DPlay-programmet ‘Efter Ex’. Det er dog ikke helt de samme ord, de har om bruddet.
– Vi er to vidt forskellige mennesker. Jeg har rigtig mange ting at se til lige nu og føler ikke rigtig, jeg kan udvikle mig i et forhold, og så har jeg fundet ud af, at vi bare ikke passer sammen. I hvert fald håber jeg, at hun bare har det godt og finder lykken hos en anden person, det bliver i hvert fald ikke hos mig, for vi passer ikke sammen, fastslår Frederik.
LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse
For Linemaria lyder det mere som om, at det var følelserne, der var problemet, fremfor at de bare ikke passer sammen.
Frederik og jeg er ikke sammen mere, og det tror jeg er bedst for os begge ting. Man kan sgu ikke blive ved med at ses med en og bare være på et eller andet hyggeniveau, hvis man lige pludselig går hen og bliver glad for hinanden, så er det svært at træde et skridt tilbage, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Linse og Mai Manniche i nyt skænderi: Hun kaldte mig mær
LÆS OGSÅ: Reality-program fik ‘Paradise’-Caroline til at knække
Hør deres forklaring i klippet herunder: