Derfor er uuddannet 'Paradise'-babe et godt forbillede

Selvom Fie Laursen ikke har færdiggjort 9. klasse, så er hun et godt forbillede, mener en ekspert. Og den betragtning er Fie selv enig i.

Paradise hotel
Af Louise Vilsbøl - 19. marts 2015 kl. 10:36

Der har været delte meninger om det faktum, at Fie Laursen, som er en af Danmarks største bloggere og i øjeblikket slår sine folder i ‘Paradise Hotel’, ikke har gennemført sin folkeskole. Men Fie lever af sin drøm, og hun har stor succes, derfor er hun et godt forbillede – uddannelse eller ej.

– Fie klarer sig godt. Hun mestrer det, som de fleste drømmer om rigtig godt – for hun har en karriere og succes med det, hun kan og vil. På den måde kan hun siges at være et fint forbillede, fastslår forskningsleder Niels Ulrik Sørensen fra Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet overfor mx.dk.

Og den udmelding glæder debattens hovedperson.

– Det er dejligt, at en ekspert bekræfter, jeg er et godt forbillede, da jeg altid får den kastet i ansigtet, at jeg er et dårligt forbillede, fordi jeg ikke har færdiggjort folkeskolen endnu, fortæller Fie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har ikke færdiggjort 9. klasse
LÆS OGSÅ: Fie udelukker ikke Theis som drømmefyren
Jeg arbejder benhårdt 
Selvom det ikke altid føles som et arbejde, netop fordi hun elsker at lave det, hun gør, så er Fie ikke i tvivl om, at hun bruger langt mere tid på sin karriere, end sine jævnaldrende, som er i gang med ungdomsuddannelser. Og netop det hårde arbejde er det, der gør Fie til et godt forbillede.
– Jeg bruger 24 timer i døgnet på at kæmpe for min drøm. Jeg arbejder benhårdt for alt, jeg har og opnår. Der er mange, der tror, at man som blogger lige hiver sin laptop frem i 10 minutter, skriver en dagbog og en collage med tøj og smider den fra sig igen – men der er så meget andet i det, fastslår hun og uddyber:
– Ved siden af min professionelle blogger-karriere arbejder jeg også på at slå igennem som sanger, hvilket resulterer i mine LA-rejser. Folk synes, det er fjollet, og at jeg skal stoppe og tage en niende klasse, de kan grine nu, men om nogle år er det mig, der griner.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er skuffet over TV3
LÆS OGSÅ: TV3 om Fie Laursen: Vi kan jo ikke vise alt
Nu ser jeg mig selv som et forbillede
Fie lever i sin drøm og af sin drøm. Hun får en masse oplevelser, som de fleste kun drømmer om, og så tjener hun gode penge på at lave det, som hun elsker. Men hun er ikke i tvivl om, at der følger et ansvar med.
– Jeg plejede ikke at se mig selv som et forbillede, men det gør jeg nu. Da jeg var 15-16 år tænkte jeg mig ikke om, før jeg gjorde noget, og jeg lod tit mine humørsvingninger gå ud over andre. Efter jeg er blevet ældre, er jeg begyndt at tænke meget over nettet og det, at folk ser op til mig. Det er også derfor, jeg fokuserer på at tage emner som mobning, spiseforstyrrelser og dagligdags problemer op på bloggen.
– Jeg synes, folk skal følge deres drøm og ikke andres. Jeg tror på, at alt er muligt hvis man kæmper, slutter Fie.
LÆS OGSÅ: Sandys dom: Fie klarer sig godt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.