Derfor er Fie Laursen med i 'Paradise Hotel'

Ifølge den succesfulde bloggers haters er der kun én grund til, at Fie Laursen er med i ‘Paradise Hotel’.

Af Louise Vilsbøl - 9. februar 2015 kl. 11:54

For et par uger siden kunne Realityportalen afsløre, at den succesfulde blogger og sanger Fie Laursen ifølge vores oplysninger er med i den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’, og nu løfter hun sløret for, hvorfor hun skal det.
Med 127.000 følgere på Instagram og godt 95.000 fans på facebook er Fie uden tvivl et hit på de sociale medier. Men med den status følger også en del hadekommentarer, og i en ny video på youtube læser Fie Laursen nogle af haternes kommentarer op og gør tykt grin med dem og sig selv. En af haternes kommentarer lyder:

Mød 'Paradise'-Fie (Foto: Youtube)

Mød ‘Paradise’-Fie (Foto: Youtube)


– Fie Laursen er kun med i ‘Paradise’ for at sprede AIDS!
LÆS OGSÅ: Fie Laursen om ‘Paradise’-optræden: Hovsa
LÆS OGSÅ: Kendt blogger udgiver intim sang
Giver svar på tiltale med selvironi
En kommentar, som Fie selv kalder meget seriøs, hvorefter hun kaster sig ud i en parodi på den paradiso type, som hendes hater helt sikkert forestiller sig, at Fie vil være, mens hun altså forsøger at sprede AIDS på hotellet.
– Grunden til, at jeg gerne vil være med i ‘Paradise Hotel’, er, at jeg gerne vil se, hvor hurtigt jeg kan sprede AIDS inde på hotellet. Det er faktisk mit mål jo, det er derfor, jeg er med. Og så vil jeg også gerne være fuld, lyder det fra en bikiniklædt Fie, der har en vodkaflaske i den ene hånd og et hvidløgsflutes i den anden hånd.
Eftersom et billede siger mere end tusind ord, så se selv den hylende morsomme video her, hvor Fie også forsøger at forsvare ‘Paradise’-kollegaen Patricks Ralph Lauren tatovering, hvilket ikke går helt så godt. ‘Paradise’-parodien kommer cirka 2 minutter inde i videoen.

LÆS OGSÅ: Kommende ‘Paradiso’ brager igennem blog-verdenen
Fie Fastslår: AIDS er ikke noget at joke med
Selvom Youtube-videoen er fuld af ironi, så er det vigtigt for Fie at understrege, at AIDS ikke er en sygdom, som man skal joke med. Hendes familie har mistet en nær ven til sygdommen, og hun er derfor opdraget til, at det er noget, man skal have respekt for.
– Jeg synes, det er så forkert at folk bruger AIDS som et dis, og at det er blevet så normalt. Jeg får altid kastet det i hovedet og synes, det er så forkert. Der er mennesker, der mister livet til sygdommen, så for mig er det ligesom at joke om kræft. Noget man ikke gør, fortæller hun og fortsætter.
– I min video joker jeg med kommentaren og latterligheden i, at folk siger det, så de kan høre, hvor dumt det lyder at sige. AIDS er bestemt ikke en sygdom, man skal lave grin med, og det kunne jeg heller aldrig finde på.
Hun afslører desuden, at det tætteste, hun har været på at tro, at hun havde en kønssygdom var, da hun havde blærebetændelse.
 
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.