Derfor har 'Vild med dans'-danser forbinding om hovedet

Michael Olesen danser med forbinding om hovedet fredag aften.

Af Katja Gasiorowski - 15. november 2019 kl. 20:08

Her til aften har den professionelle danser Michael Olesen, der danser med skuespiller Neel Rønholt, forbinding om sit hovede og øre.
Ifølge TV2 fik han nemlig tidligere på ugen fjernet en byld fra højre øre – og fredag var den desværre gal igen. Under et kontroltjek tidligere i dag kunne man konstatere, at endnu en byld var dukket op, som måtte fjernes.
– Det var ikke lige planen. Og det gør, at jeg er bundet godt og grundigt ind omkring øret, og at jeg desværre også har en del smerter, sagde den professionelle danser til mediet forud for dagens show.
LÆS OGSÅ: Rasende Lea Hvidt Kessler: Folk skal ikke blande sig i min familie
Det er ikke første gang, at vi ser en alternativ ‘accessory’ i dansekonkurrencen. Tidligere på sæsonen bar ‘Vild med dans’-vært Sarah Grünewald en stor, glitrende klap for øjet. Det skyldtes, at hun havde fået hele tre bygkorn i venstre øje, hvilket resulterede i et sviende, hævet øje, og her blev løsningen altså en Madonna-inspireret øjeklap.
Michael Olesens forbinding lader dog til at være lidt mere diskret. Også på Instagram har han delt aftenens nødvendige ‘accessory’, som lige akkurat titter frem under hatten.