Derfor brød Casper i tårer under ‘X Factor’: Et stort øjeblik for os

Følelserne blev båret uden på tøjet hos den mandlige del af kæresteduoen ‘Fox & Lilly’ efter en flot optræden med en sentimental sang.

Af Kenth G. Madsen - 6. februar 2021 kl. 08:55

Tårerne fik frit løb bag brillerne hos 20-årige Casper Fox Høybye fra Ølstykke, da han sammen med kæresten Elisabeth Jürgensen, 18, som duoen ‘Fox & Lilly’, formåede at skabe et stort øjeblik under 5 Chair Challenge fredag aften på TV 2. Den sentimentale sang ‘Shallow’ fra filmen ‘A Star Is Born’ fik englevinger i hænderne på parret. Det kunne både høres på publikums begejstring og ses på dommernes smilende attituder. Bagefter knækkede han sammen.

– Græder du? spurgte Elisabeth kæresten, hvorefter hun omfavnede ham, mens Oh Land gættede på, at det var lettelsens tårer, der flød. DJ Martin satte ord på, hvad han havde set på scenen.

LÆS OGSÅ: Tina forklarer: Man ser ikke i programmet, hvad jeg bliver så rørt over

– Det var musikalsk. I klæder hinanden. Fedt niveau. I rocker, sagde han, mens gruppekategori-bestyreren Thomas Blachman blot bad dem om at tage en stol.

Casper og Elisabeth (Foto: TV 2)

LÆS OGSÅ: Jonas’ kamp for drømmehuset: Endte i familiestrid

Den 20-årige student fra i sommer løfter her sløret for, hvad der gik gennem hans hoved i sekunderne efter duoens optræden.

– Jeg har mange gange sagt til mig selv, at jeg ikke synger godt nok. Når jeg har skrevet en sang eller et arrangement, har jeg krøllet det sammen og kastet det til side. Men der på scenen stod jeg pludselig i en sal fyldt med publikummer, der klappede. Det var et overvældende moment, siger Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Remee føler sig ikke bygget til Danmark

– Det er ikke så længe siden, jeg startede med at spille musik og synge. Derfor har jeg haft en masse usikkerheder omkring det, siger han videre.

Casper er ikke vant til at få ros for sin musik, og det var næsten svært at rumme på scenen til 5 Chair Challenge (Foto: TV 2)

LÆS OGSÅ: Kendisser i chok efter første dag i militæret: Vi var castet til et feel good-program

Realityportalen har tidligere fortalt, at parret fandt sammen i gymnasiet på grund af ‘X Factor’. Han var til audition i 2018, mens hun prøvede året efter. Da Casper hørte, hun også skulle til audition, benyttede han lejligheden til at tage kontakt til hende for at tilbyde sin erfaring. Og siden har de været i et forhold med lidenskaben for musik som deres fælles omdrejningspunkt.

De nåede begge til kort før 5 Chair Challenge under deres individuelle optræden, men sammen er de nu nået til bootcamp, og så bliver det spændende at se, hvor langt de når fremadrettet.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman og Martin Jensen har en helt særlig kemi