Derfor blev ‘Robinson’-deltager gift lige inden ekspeditionen

Realitydeltageren blev gift under en uge før, han rejste afsted for at deltage i ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. september 2021 kl. 06:55

Blandt de 22 nye deltagere i årets ‘Robinson Ekspeditionen’ er 36-årige Martin fra Vejle. Bare seks dage før han skulle rejse til Den Dominikanske Republik for at kæmpe om at blive vinder af ekspeditionen, valgte han at blive gift.

– Jeg friede jo for lang tid siden, og så kom corona. Så vi nåede ikke at holde noget bryllup. Så vi blev gift om fredagen lige inden jeg rejste om torsdagen, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer ny sæson ‘Robinson’

Artiklen fortsættes under videoen…

– Det gjorde, at jeg kunne slappe mere af og tænke, at hun har det godt derhjemme, og hun er sikret, hvis der nu skulle ske mig noget derude. Men vi tager den helt store fest til september næste år, siger ‘Robinson’-deltageren, der meldte sig til programmet for at bevise overfor sin hustru, at han godt kunne klare sådan en udfordring.

Hvis der også kommer en bryllupsrejse i 2022, er Martin helt afklaret med, hvor turen bestemt ikke kommer til at gå til.

LÆS OGSÅ: Deltager i voldsom ulykke: ‘Robinson’ har taget alt fra mig

Artiklen fortsættes under billedet…

Martin fra ‘Robinson´2021. (Foto: Janus Nielsen.)

– Jeg tror ikke, den kommer til at blive til samme sted, som vi har været med ‘Robinson’. Jeg har ikke så gode minder der nede fra. Der var ikke så meget at spise, siger han.

Dog har hans partner et ønske om en rejse, der netop går mod Den Dominikanske Republik. Så tiden vil vise, om Martin næste år er klar til at vende tilbage til de kanter og kan opfylde ønsket.

Inden ‘Robinson Ekspeditionen’ blev der holdt et mindre bryllup for 50 gæster, som var de nærmeste venner og familien.

– Det var også lidt en afskedsfest for mig. Så det var fedt lige at hygge sig med dem, inden jeg skulle afsted, fortæller han.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager afslører graviditet