Derfor afslører ung mor først sin datters navn til dåben - Her & Nu

Derfor afslører ung mor først sin datters navn til dåben

Simone Pedersen fra ‘De unge mødre’ forklarer, hvorfor hun har besluttet at holde sin yngste datters navn hemmeligt helt frem til barnedåben.

Af Katja Gasiorowski - 5. januar 2020 kl. 18:55

I oktober blev ‘De unge mødre’-deltageren Simone Pedersen mor til to, da hendes anden datter kom til verden ved et akut kejsersnit tre uger for tidligt. Datteren, som hun har fået sammen med kæresten Kasper, var heldigvis sund og rask – men her nogle måneder er datterens navn stadig ikke blevet afsløret, som flere af Simones følgere ellers jævnligt spørger ind til under hendes spørgerunder på Instagram.
LÆS OGSÅ: Ung mor: Jeg frygter, mine børn bliver tvangsfjernet
Tilbage i december fortalte hun i story på Instagram, at hun ville holde navnet hemmeligt indtil barnedåben, fordi hun kunne nå at ombestemme sig inden ceremonien. Men nu lader det til, at forældreparret har besluttet sig for, hvad deres lille datter skal hedde, men navnet holder de stadig for sig selv, fortæller hun til Realityportalen.
– Vi er blevet enige om navn, men det er kun vores venner og familier, der ved det, og sådan bliver det til dåben. Først var det fordi, vi ikke var helt sikre, men nu er det fordi, jeg godt vil holde det privat, slår Simone fast.

Skal ikke bo sammen

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor trækker stikket: Stopper i ‘De unge mødre’
Den unge mor har også datteren Emiliy fra et tidligere forhold med ekskæresten Sebastian, som hun forlod for halvandet år siden, da følelserne var væk. Kort tid efter blussede de kærlige følelser op igen, men denne gang for ekskærestens kammerat, Kasper. Hurtigt opdagede Simone, at hun var gravid. Selvom det ikke var planlagt, valgte de at beholde barnet.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste
For nyligt kunne Simone afsløre, at hun har fundet en ny lejlighed i Frederikssund, hvor hun og døtrene skal bo uden Kasper. Hvorfor parret, som stadig er kærester, ikke bor sammen, har den unge mor valgt at holde privat.
LÆS OGSÅ: Nybagt ung mor bor ikke sammen med kæresten