Dennis Knudsens store babylykke: Overvejer baby nummer to

Kendis-frisøren revner af stolthed, når han taler om sit ønskebarn Lucas. Han er så glad, at han overvejer at gentage succesen. Se billedgalleriet for de søde billeder af far og søn.

Af Kenth G. Madsen - 2. maj 2020 kl. 14:58
For ti og en halv måned siden fik Dennis Knudsen drømmen om at blive far opfyldt ved hjælp af en rugemor fra USA. Og lige fra første dag har sønnen været med på arbejde i fars frisørsalon i Studiestræde i det indre København.
– Så han er vant til at blive socialiseret med kunderne. En ting er, at jeg skal tilpasse mig hans liv, men han skal jo også tilpasse sig mit, mener den 56-årige frisør og makeupstylist, der både har kongelige og andre kendis-kunder i kundekartoteket samtidig med, at han gennem mange år har fungeret som makeupartist og stylist for skuespillere ved optagelser af danske film i ind- og udland.
– Kunderne synes, det er sjovt, og nogle af dem bliver skruk, når de ser ham, griner Dennis Knudsen med knægten på skødet i salonen.
LÆS OGSÅ: Opholdsforbud på Linses faste rute: Kun én ting er nederen for os hundeejere
– Jeg passer ham alene, og han er en nem og lattermild dreng. Min fordel er måske, at jeg altid har haft en udpræget feminin side, og jeg arbejder til dagligt med mennesker, så rollen som “mor” og far på én gang, fungerer fint hos mig, fordi jeg rummer begge dele, siger Dennis Knudsen, der som fem gange ‘Ironman’ troede, han kendte til at være træt oven på fysiske strabadser. Men at passe en baby 24/7 slår alt!
– Jeg er overrasket over, hvor træt man kan blive. Jeg skal hele tiden finde ny energi. Hver nat vågner vi tre-fire gange, og så skal man jo også have et vågent øje på ham hele dagen, forklarer singlemanden om sin øjesten.
– Det er hårdt arbejde, men det giver jo så meget i den anden ende. Jeg nyder at være sammen med ham og er meget stolt, understreger Dennis Knudsen, hvis veninder var skeptiske i starten ved tanken om, at han skulle være solofar.
LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Mystik om Geggos graviditet

Ser stadig rugemor

– Men de fleste kan jo se, at vi stortrives. Jeg har haft stor succes i branchen, så at få denne her kærlighed ind i mit liv, har været godt for mig, siger Dennis Knudsen, der stadig har kontakt til såvel ægdonor som rugemor.
Det var faktisk ikke planen, at rugemoren overhovedet skulle have kontakt til Lucas, men sådan er det blevet.
– Hun er vild med at se ham, og Lucas lyser helt op, når han hører hendes stemme på FaceTime. Hun kommer også på besøg, når corona-krisen en gang er overstået, fortsætter Dennis Knudsen, der overvejer en lillebror til Lucas.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde til sine følgere: Skriv ikke til mig om min krop og vægt
– Tanken har strejfet mig. Jeg har fået mit ønskebarn, men det ville da være godt, hvis Lucas kunne vokse op med en lillebror eller -søster. I forvejen har rugemoren to børn, så han har jo halvsøskende, siger Dennis Knudsen, der drømmer om at rejse rundt i verden med sin søn iført rygsække.
– Men han skal nok lige være lidt større først for at få glæde af det, siger han.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson om corona: Endelig bliver jeg fri for FOMO