Dennis Knudsens søn bliver døbt: Noahs store dag

Det var en helt særlig dag for Dennis Knudsen og hans familie.

Af Nikolaj Vraa - 23. oktober 2021 kl. 14:55

Udenfor ruskede vinden på den kolde oktoberdag i Nyboder, men inde i Sankt Pauls Kirke var der masser af hjertevarme. Dennis Knudsen, 58, havde samlet familie og venner til sin fem måneder gamle søn Noah Gabriels barnedåb, og det var en festlig oplevelse.

LÆS OGSÅ: Bestseller-parret Holch Povlsen afslører: Vi er blevet forældre

Hos sognepræst Kathrine Lilleør behøvede Noahs storebror, Lucas, ikke at sidde stille, så der var masser af plads til den toårige dreng kunne gå rundt for at stille sin nysgerrighed og løbe hen til dem, han ville vise sin kærlighed.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor man kan se Dennis Knudsens søn blive døbt.

Dennis har i øvrigt netop sat sin lejlighed med udsigt over Københavns Havn til salg. Han vil gerne bytte førstesalslejligheden på 150 kvadratmeter ud med hus og have.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne overrasker: De forlader konkurrencen

– Jeg vil have, at børnene skal ud og løbe på en græsplæne, så jeg kigger på huse, fortalte den enlige far, der også har planer om at få en au pair til at hjælpe med drengene.

– Noah sover fantastisk godt. Faktisk sover han 10-11 timer uafbrudt om natten. Han er let, og græder ikke meget. Så jeg er meget taknemmelig, siger Dennis, der synes det hele går så nemt, at han overvejer om sønnerne måske skal have en bror eller søster.

– Man skal aldrig sige aldrig, sagde han hemmelighedsfuldt.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard opdagede knude efter vægttab i tv-program

Artiklen fortsætter under billedet.

Hemmeligt kys

I lang tid er Dennis ofte blevet set i selskab med den personlige træner Kenneth Klok. Og ved barnedåben var den 26-årige Kenneth også blandt gæsterne. Udenfor kirken kunne man bagefter se ham læne sig ind mod Dennis og med lukkede øjne give ham et kys i ly af Noah. Han sad også bag rattet, da Dennis og familien skulle til Café Oscar i Bredgade, hvor der var frokost for de inviterede. Kenneth afviser dog over for HER&NU, at han og Dennis er mere end bare gode venner.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Robinson’: Peter, Anders og Ralf forklarer

Kenneth lukkede øjnene, da han gav Dennis et kys efter dåben.

Læs mere om