Dennis Knudsen åbner op om sin kommende søn

Dennis Knudsen bliver far igen og har gjort sig mange tanker omkring det.

Af Helle Bill Madsen - 16. januar 2021 kl. 18:54

Nu er det endeligt sikkert, at Dennis Knudsen får sit ønske om en søn mere opfyldt. Dennis’ amerikanske rugemor, som ikke ønsker at få sit navn frem, er sat til at føde i slutningen af maj.

Herunder kan du se Dennis og rugemoren, der er politikvinde i Arkansas

Dennis med den amerikanske rugemor, da hun havde født Lucas. – Hun har det godt og går stadig på arbejde. Hun er politikvinde i Arkansas, fortæller han (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Lykkelige Dennis Knudsen: Jeg skal være far igen

Lucas’ lillebror er lavet med samme ægdonor fra Los Angeles som Lucas, så de bliver biologiske søskende.

– Hun blev jo gravid igen sidste år i april, men tabte det. Nu bliver der lige under to år imellem drengene. Og min alder taget i betragtning, så skulle det være så tæt på Lucas som muligt. Vi rejser til Arkansas begge to for at være med til fødslen. Lucas er jo amerikansk statsborger, så han har ret til at rejse ind i landet, fortæller 57-årige Dennis Knudsen, som efter en hård jul og nytår hjemme med en corona-ramt Lucas nyder at komme ud i sneen med sønnen, som fik en kælk i julegave.

– Rugemoderen skal føde ved kejsersnit igen ligesom med Lucas. Hun har også født sine egne to børn ved kejsersnit. Når vi når lidt længere hen, så får vi den endelige dato. Og så håber jeg, at det går lige så smertefrit som med Lucas, hvor vi kom hjem efter otte dage.

Dennis med sønnen Lucas på sin nye kælk

– Min veninde, rugemoderen, og hendes to børn skulle have været på juleferie i Danmark hos os, men det blev ødelagt af coronaen (Foto: Klaus Bo Christensen)

LÆS OGSÅ: Mai Manniche afslører ny kæreste

Bibelsk navn

Lige nu tænker Dennis meget på at finde det helt rigtige navn til lillebror.

– Det bliver et bibelsk navn. Og min mor, som fandt på Benjamin som mellemnavn til Lucas, har forslået Gabriel som mellemnavn til lillebror. Hvis ikke jeg vælger, at det skal være hans fornavn. Jeg er jo troende på den måde, at jeg tror på kristendommen og det guddommelige, og derfor er der noget smukt i de bibelske navne, siger han.

– Lucas betyder “lyset”, og han er jo kommet med lyset i mit liv. Så derfor skal lillebrors navn også være et symbolsk navn.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget ligner Kardashian-børnene hinanden

Holder kortere barsel

Sidste år åbnede frisøren den store flotte salon ”House of Dennis Knudsen” ved Vesterport i København, og han arbejdede også på Billes Augusts film ”Pagten”. Arbejdet skal også passes ind med to små drenge.

– Jeg skal selvfølgelig på barsel, men jeg kommer ikke til at holde lige så meget barsel som med Lucas. Min salon kræver, at jeg får arbejdet nogle penge ind efter al corona-nedlukningen, så den kommer op at køre igen. Det er virkeligt frustrerende lige nu ikke at vide, om vi er købt eller solgt.

Dennis med sin mor Mona og bror Dion til Lucas’ barnedåb

Lucas har familien tæt omkring sig, og farmor Mona og onkel Dion er begge glade for at passe ham. Lucas blev døbt en smuk dag i september 2019 (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: I hænderne hos Dennis Knudsen: Se Tina Lunds nye look

Dennis er ikke i tvivl om, at han får brug for noget hjælp i hverdagen, når først lillebror er kommet.

– Jeg ved ikke rigtigt, om jeg skal have en au pair eller bare en, som kommer om dagen i hjemmet. En, som hjælper os ud ad døren og til, at jeg kan komme hjem til et pænt hjem, hvor aftensmaden er forberedt. Jeg har jo plads i lejligheden til at have en boende, men jeg ved ikke, om jeg er klar til det. Men jeg glæder mig helt vildt til at få en søn mere, slår han fast.