‘Den store bagedyst’-vinder afslører sød nyhed

‘Bagedyst’-baben har det sidste stykke tid knoklet for at nå i mål med et projekt, som hun nu endelig kan dele med resten af Danmark.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. juni 2020 kl. 14:55

I dag er en helt særlig dag for sidste års vinder af den populære bagekonkurrence Frederikke Legaard. Hun har nemlig siden januar knoklet på et projekt, og i dag kan hun nyde det helt færdige resultat.
– Jeg er meget meget glad! I dag sker der nemlig noget stort! Fra kokken 14.00 kan du i alle Meyers bagerier købe en sommer flødebolle, jeg i samarbejde med Meyers Bageri har udviklet, fortæller Frederikke på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: Geggo er snart mor til to: Det vil jeg gøre anderledes anden gang
Det var også netop flødeboller, som 24-årige Frederikke blandt andet imponerede dommerne med, da hun tilbage i november vandt DR’s succes ‘Den store bagedyst’.  Dengang var det en japansk udgave af slagsen.
Tilbage i januar indledte hun så et samarbejde med kæden Meyers, og dengang var flødebollerne blot en håndmalet skitse og fem håndlavede, grønne flødeboller.
LÆS OGSÅ: De blev ‘Gift ved første blik’ i 2018: Sådan går det dem i dag
– Vi vidste, vi vildt gerne ville lave noget sammen, og at godt håndværk var en af vores stærkeste fælles værdier. Der har været mange opture, men også mange bump på vejen, bare det, at skulle føre et så sirligt, fint og skrøbeligt bagværk gennem en større produktion kræver meget passion, godt håndværk og virkelig dygtige og ambitiøse mennesker bag. , fortæller den talentfulde ‘Bagedyst’-stjerne om arbejdsprocessen.
LÆS OGSÅ: Jonass tjener gode penge de sociale medier: Sådan gør jeg
Det færdige resultat et en flødebolle, der består af solbær og vaniljeskum på pistaciekiksebund, overtrukket med håndfarvet hvid chokolade i sart grøn og til sidst pyntet med et rødt penselstrøg.
Man kan altså få fingrene i den smukke og sommerlige flødebolle hos Meyers fra i dag klokken 14.00.

View this post on Instagram

 

Jeg er meget meget glad! I dag sker der nemlig noget stort! Fra kl 14:00 kan du i alle Meyers bagerier købe en sommer flødebolle, jeg i samarbejde med Meyers Bageri har udviklet. Vi startede faktisk helt tilbage i januar med at mødes i baglokalet til bageriet på Classensgade, jeg kom med en håndmalet skitse og en lille boks med 5 håndlavede grønne flødeboller, vi vidste, vi vildt gerne ville lave noget sammen og at godt håndværk var en af vores stærkeste fælles værdier. Der har været mange opture men også mange bump på vejen, bare det at skulle føre et så sirligt, fint og skrøbeligt bagværk gennem en større produktion kræver meget passion, godt håndværk og virkelig dygtige og ambitiøse mennesker bag. Her er den så endelig, den består af solbær og vaniljeskum på pistaciekiksebund, overtrukket med håndfarvet hvid chokolade i sart grøn og til sidst pyntet med et rødt penselstrøg. Alt er lavet fra bunden og i hånden og flødebollen findes i begrænset antal i alle Meyers bagerier fra i dag og et godt stykke tid frem.

A post shared by Frederikke Legaard (@frederikke_legaard) on