Kan du kende 'Den store bagedyst'-Mia fra reality-program?

Det er ikke første gang, at bagedystens yngste deltager er med i et tv-program.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. november 2019 kl. 10:53

Den 18-årige gymnasieelev fra Hørsholm Mia Emilie Persson er bagedystens yngste deltager og den, der som den allerførste snuppede mesterbager-forklædet, og hun har blandt andet imponeret med blomster-cupcakes med gedeost og amerikansk inspireret wienerbrød med smag af bacon og barbecue.
Men det unge bagertalent er kendt for mere end bagværk, der er inspireret af det salte køkken, for hun har allerede før præsteret i en konkurrence foran kameret. I 2015 viste hun sit gastronomiske talent som junior-kok i TV3-programmet ‘Masterchef Junior’.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’
Dengang var hun 14 år, men allerede som 12-årig stod hun for al madlavningen derhjemme og fulgte med i alle madprogrammer.
LÆS OGSÅ: Beate er ude af bagedysten: Græd af helt anden grund
Mia har udtalt, at da hun meldte sig til ‘Den store bagedyst’ var det mest for sjov. Og faktisk var det tæt på, at hun slet ikke kom til casting. Mia har først foldet sig ud i det søde køkken, efter hun er kommet med i ‘Den store bagedyst’.
LÆS OGSÅ: Linses vilde forvandling: Alderen klæder mig 
Foruden Mia er Louise, Frederikke, Rikke, Victoria tilbage i dette års ottende sæson af ‘Den store bagedyst’. Næste lørdag sendes program 7 ud af de i alt 9 programmer, og her er temaet ferie.
Her kan du se billederne fra Mias tid som deltager i ‘Masterchef junior’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia Emilie Persson (@miaemiliepersson) on

 

View this post on Instagram

 

?❤️???

A post shared by Mia Emilie Persson (@miaemiliepersson) on