Den sidste løve er fundet: DR klar med ny sæson 'Løvens hule' - Her & Nu

Den sidste løve er fundet: DR klar med ny sæson 'Løvens hule'

Det bliver den yngste løve nogensinde, der erstatter Peter Warnøe og dermed fuldender dommerpanelet i DR’s populære program ‘Løvens hule’.

Af Anna Løwe - 19. december 2019 kl. 16:41

Den kun 31-årige Christian Arnstedt bliver femte og dermed sidste dommer, når ‘Løvens Hule’ vender tilbage til foråret.
Det populære iværksætterprogram har haft en del udskiftning, siden det løb over skærmen for første gang. Af ‘originale’ løver er kun Jesper Buch tilbage, mens både Birgit Aaby, Ilse Jacobsen og Tommy Ahlers trak sig før forrige sæson. Christian Stadil meldte tidligere i år ud, at han nu var ‘ude’, og Peter Warnøe, der har været dommer de seneste to sæsoner, trak sig i efteråret.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Løvens hule’-profil trækker sig efter skandale
Tilbage stod dermed Jesper Buch, Mia Wagner og Jan Lehrmann og manglede to meddommere. Den ene, Jacob Risgaard, medstifter af webshoppen Coolshop, kunne DR løfte sløret for tidligere i år, mens det har stået hen i det uvisse, hvem den femte løve blev – indtil nu.

Den nye løve

Christian Arnstedt er medstifter af millionvirksomheden Blazar Capital, der investerer i nye brands og koncepter. Blandt andet står Clazar Capital bag virksomheden Nordgreen, der laver ure. Det kun 31-årige nye løve er uddannet fra London School of Economics og har syv års erfaring fra McKinsey & Company, hvor han blev en af Europas yngste Associate Partners i en alder af blot 27 år.
LÆS OGSÅ: ‘Løvens Hule’-stjernens turbulente tid: Besvimede flere gange om dagen
– Det er med den største ydmyghed, at jeg sætter mig i stolen i løvepanelet sammen med meget dygtige og erfarne investorer. Jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere nogle af de yngre seere til at gå ud og tage springet og starte en virksomhed, og dermed være med til at hjælpe det danske iværksætterøkosystem, siger Christian Arnstedt i en pressemeddelelse fra DR.
‘Løvens hule’ sæson 5 vender tilbage den 2. januar kl. 20 på DR1
LÆS OGSÅ: Er det her den bedste idé i ‘Løvens hule’?