Den ene bliver mor, den anden mama: Samira og AC afslører alt om børn

Samira og AC er ikke i tvivl om, at de skal have børn sammen. De har også talt om hvornår, hvem der skal bære barnet, og hvad de hver især skal kaldes.

Af Rikke Lynge - 27. oktober 2020 kl. 8:56

Samira og Ann Camilla (AC) deler lige nu deres parforhold på godt og ondt i realityprogrammet ‘Singletown’ på Dplay, hvor de sammen med andre par tester deres parforhold. I en Q&A med Realityportalen fortæller de, hvordan de i et parforhold som to kvinder ønsker at få børn.

– Vi har snakket om, at vi gerne vil have to børn og bære et barn hver, fortæller Samira.

LÆS OGSÅ: Samira og AC afslører: Sådan kom vi med i ‘Singletown’

Efter planen skal AC skal bære det første og Samira det andet, og det er vigtigt for især Samira, at det sker i den rækkefølge, selvom Samira har lyst til at være ung, når hun får et barn, mens AC godt kan vente mange år endnu.

– Samira tror, at hvis hun bærer det første barn, så bakker jeg ud. For jeg har ikke et ønske om at være gravid, jeg vil helst undgå det faktisk, fortæller AC, mens Samira har gjort meget ud af at fortælle AC, at hun også skal have den oplevelse.

– Hvis Samira kunne være det store menneske og bære begge børn, så ville det være fantastisk, men jeg tager den første, da jeg har hørt, at det skulle være en fantastisk oplevelse, som jeg ikke vil være foruden, fortæller AC.

LÆS OGSÅ: AV! Så hård er Teitur mod Christel

Hvornår?

Der er dog ikke børn på to-do-listen lige foreløbig.

– Vi vil gerne være færdig med vores studie og nå at rejse – vi har talt om en asien-tur. Vi vil gerne skabe nogle minder sammen, inden vi får børn, fortæller Samria, og AC supplerer:

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Her er startcastet til ‘Ex on the Beach 5: All Stars’

– Vi har talt om, at når vi er mellem 32 og 35 år, kan vi få det første.

AC er i dag 24 år, og Samira er 23 år, så der kommer til at gå en del år, hvis de skal være mellem 32 og 35 år, før de får det første barn.

LÆS OGSÅ: Presset Türker: Truet med sagsanlæg

Den ene bliver mor, den anden mama

Når man er to kvinder, der indgår forældreskab, så er der forskellige måder at gøre det på, men AC og Samira har aldrig været i tvivl om, hvad de gør.

– Jeg kommer til at være mor, fortæller AC med et smil, mens Samira supplerer:

– Og jeg kommer til at være mama.

LÆS OGSÅ: Fortryder Christel ‘Singletown’? Nu åbner hun op

Det er naturligt for de to realitydeltagere at dele det op sådan.

– Du har altid kaldt din mor for mama, og jeg har kaldt min mor for mor, så det ligger ret naturligt, at det er det, vi gør, så bliver de heller ikke forvirret. Det er ligesom mor og far bare mor og mama, fortæller AC.

LÆS OGSÅ: Liv Martine har født

Se hele Realityportalens Q&A med Samira og AC herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk) den