De VILDESTE klip fra 'Luksusfælden'

I aften er der premiere på en ny sæson af ‘Luksusfælden’, men du kan fordrive ventetiden med nogle tilbageblik på tidligere sæsoner.

Luksusfælden
Af Jonas Sand - 25. august 2015 kl. 11:55

I aften er der premiere på den 15. sæson af ‘Luksusfælden’, og i den forbindelse har vi kigget lidt tilbage i tiden og fundet de vildeste klip fra de tidligere sæsoner af det populære program.
Så mens du venter på aftenens premiere, der bliver sendt på TV3 klokken 20:00, kan du herunder få et lille kig på nogle af de klip, der chokerede seerne.
Ingen forsikring
Eksperterne er chokerede, da de finder ud af, at Julies søn Mathias ingen forsikring har. Derfor sætter Carsten Linnemann et scenarie op, som får Julie til at bryde sammen.
 

 
Eksperterne smidt hjem
I en af de tidligere sæsoner blev det for meget for Anders og Karina, da Jan Swyrtz og Sara Kaa begynder at grave i parret økonomi. Derfor besluttet de tidligt for, at de ikke længere ville være med i programmet.

Sindssygt beløb på diverse-posten
23-årige Kevin og 19-årige Christi har et stort forbrug, og derfor tog de kontakt til ‘Luksusfældens’ eksperter. Kevin gætter selv på, at parret bruger 3-4000 kroner på diverse-posten. Men virkeligheden er en HELT anden!
 

 
Johnny skrider fra eksperterne
Johnny kunne ikke få økonomien til at hænge sammen, men han var stadig glad for at rejse på ferie. Derfor lånte han penge af sin datter, der i sidste ende måtte droppe sin store drøm. Men dén besked blev for meget for Johnny, som du kan se i klippet.
 

Besvimer under optagelserne
I Norge er ‘Luksusfælden’ også et populært program, og der er mindst lige så meget drama. En af deltagelserne besvimede ganske enkelte under optagelserne, da hun fandt ud af, hvor mange penge hun har spillet op.
 

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert: Folk forventer, at vi kommer med en tryllestav
LÆS OGSÅ: CHOK efter ‘Luksusfælden: Nu er vi gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: Brian fra ’Luksusfælden’: Det hele er gået i sort for mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.