‘De unge mødre’ vender tilbage – med to nye mødre

Ganske snart kommer den 31. sæson, og den byder på fem gensyn og to nye mødre.

Af Lykke Buhl - 29. marts 2021 kl. 8:01

I hele 30 sæsoner har vi kunne følge med i forskellige danske unge mødres liv med alt, hvad det indebærer af op- og nedture i rollen som ung mor.

Og nu kan der føjes endnu en sæson til hitserien. Allerede fredag d. 2. april vender ‘De unge mødre’ nemlig tilbage på skærmen på discovery+ med sin 31. sæson.

LÆS OGSÅ: Linse fortryder kosmetiske indgreb: Stop, mens legen er god!

Her fortsættes der med den nyeste ændring, hvor de unge mødre selv filmer størstedelen af programmet. Og ligeledes byder sæsonen på et gensyn med fem af de unge mødre fra tidligere.

Det er nemlig viborgensiske Cæcilie Hansen på 24 år, som også var med i sidste sæson for en kort bemærkning. Hun har datteren Sophia og tvillingerne Valdemar og Mynthe, og det er rigeligt for hende. Derfor vil hun i stedet gerne hjælpe andre til at opnå det, hun har gjort, ved at dele sin æg med nogen, der ikke kan få børn. I den kommende sæson følger vi derfor hendes rejse til at blive ægdonor.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Derudover byder sæsonen også på et gensyn med både Luna Munk, Maria Krogh og Simone Pedersen. Alle de tre mødre står overfor en større luftforandring. Luna vil starte på en frisk og komme lidt væk fra minderne i sit gamle hus i Randers, så derfor flytter hun og hendes tre sønner i en billigere treværelses lejlighed. Maria flytter fra Middelfart til Vejle for at komme tættere på sønnen Vincents bedsteforældre, og Simone er ved at finde sig til rette i det nye liv som alenemor med Emily og Mille.

Ikke mindst skal vi igen hilse på Majbrit Balleby fra Ringe, som tager hul på en helt ny hverdag. Barslen med Ella er slut, hun er startet i dagpleje, og Majbrit er kommet ind på sit nye studie.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna trækker sig

De nye unge mødre

Blandt de to nye unge mødre i reportageserien finder man 20-årige Julie Elgaard, der har datteren Elina på 2 år med den 12 år ældre kæreste Lasse.

Julie har altid gerne villet være ung mor, men desværre står hendes drøm om kernefamilien overfor en stor omvæltning. Det deler hun ærligt ud af fra første færd, for hun flytter nemlig fra Lasse, men parret håber stadig at kunne være kærester og ikke mindst forældre sammen.

Herunder kan du se en lille præsentationsvideo af Julie

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Julie Elgaard (@julieelgaard_)


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-par åbner op: Vi går i parterapi

Derudover skal vi også møde 20-årige Cecilie Ustrup som nyeste tilføjelse til ‘De unge mødre’-familien. Hun har børnene Malou på 2 og Mason på knap 1 år med sin forlovede Nicolai, og hun drømmer om mange flere små familiemedlemmer.

Cecilie har besluttet sig for at være hjemmegående, og det betyder, at den veganske familie på fire sparsommeligt lever af Nicolais lærlingeløn. Der går dog lige et par afsnit af den nye sæson, før vi får den nye familie at se.

Herunder kan du se en præsentationsvideo af Cecilie

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Cecilie Ustrup (@cecilieustrup)