'De unge mødre'-stjerne raser: Hvad bilder folk sig ind?

Kamilla Skov sender en opsang til de folk, der har kritiseret datterens hår.

Af Jonas Sand - 25. september 2019 kl. 19:28

Kamilla Skov har mærket bagsiden af medaljen ved at være på tv. Mens hun medvirkede i ‘De unge mødre’ var hun genstand for debat på de sociale medier, men det var ikke kun den unge mor selv, der modtog kritik.
På Instagram deler den stolte ‘De unge mødre’-deltager et billede af sin ældste datter, og hun husker tilbage på nogle af de beskeder og kommentarer, hun læste, da datteren var yngre.
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej? Ung mor har smidt pillerne
– Jeg husker tydeligt, da Sophia var to-fire år, og folk sagde: “ej, hun ligner en dreng”, “hvorfor har du valgt, at hun skal have kort hår?” og “det er da grimt”. Det har siddet i mig lige siden, hvad bildte folk sig egentlig ind? Sådan at have et behov for at kritisere min datters hår og diskutere det i diverse grupper på Facebook, skriver hun og fortsætter:
– Tænk lige over, hvis det var jeres barn, det drejede sig om. Ville det være sjovt som mor (eller far) at høre på? At voksne mennesker skulle have en mening om andre folks børns hår?
LÆS OGSÅ: Efter to ufrivillige aborter: Lykkelig ung mor har født
Kamilla Skov mener, at man i stedet bør være mere støttende over for hinanden.
– Verden er godt nok blev smålig, og vi bruger alt for meget tid på at kritisere hinanden, pege fingre ad hinanden og være bedrevidende. Giv hinanden et skulderklap i stedet.
– Fortæl hinanden, at jeres børn er dejlige, som de er. Fortæl hinanden, at I gør det godt. Ingen ved, hvor I kommer fra, hvad årsagen til det korte hår er, hvorfor jeres børn får genbrugstøj. Lad være med at dømme hinanden, før I har gået i hinandens sko.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne scorede ekskærestens kammerat
Herunder kan du læse hele opslaget:

 

View this post on Instagram

 

Ja i skal da heller ikke snydes for et billede af min første fødte. ♥️ Sophia med DET LANGE HÅR! jaer, jeg husker tydeligt da sophia var 2-4 år og folk de sagde “ej hun ligner en dreng”, “hvorfor har du valgt at hun skal have korthår”, “det er da grimt”.. Det har siddet i mig lige siden & hvad bildte folk sig egentlig ind? Sådan at have et behov for at kritisere min datters hår og diskutere det i diverse grupper på facebook. Tænk lige over hvis det var jeres barn, det drejede sig om. Ville det være sjovt som mor (eller far) at høre på? At voksne mennesker skulle have en mening om andre folks børns hår? Verden er godt nok blev smålig & vi bruger alt for meget tid på at kritisere hinanden, peger fingre af hinanden og være bedrevidende. Gi hinanden et skulderklap istedet. Fortæl hinanden at jeres børn er dejlige som de er. Fortæl hinanden at i gør det godt. Ingen ved hvor i kommer fra, hvad årsagen til det korte hår er, hvorfor jeres børn får genbrugstøj. Lad vær med at dømme hinanden, før i har gået i hinandens sko. ♥️ Kærlighed til jer alle, fra Sophia med det lange hår og mor. ???

A post shared by ??????? ????, ?? ?? (@_kamillaskov) on


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager skal giftes: Drømmer om stort prinsessebryllup