‘De unge mødre’-stjerne åbner op: Derfor stoler jeg ikke på mænd

Simone Pedersen fortæller i dagen afsnit af ‘De unge mødre’, at hun har svært ved at stole på mænd, hvilket går helt tilbage til barndommen.

Af Rikke Lynge - 14. januar 2020 kl. 19:27

Simone Pedersen er aktuel i sæson 28. af ‘De unge mødre’, og i dagens afsnit på Dplay afslører hun, at hende og Kasper er gået fra hinanden, og at det skyldes dårlig kommunikation. Derudover fortæller Simone, at hun har det svært med forhold, når det går skævt, fordi hun er blevet svigtet af mænd tidligere i livet, som gør, at hun har svært ved at stole på mænd.

Se klippet fra dagens afsnit herunder. Artiklen fortsætter efter videoen.

Hvorfor Simone har svært ved at stole på mænd fortæller hun til Realityportalen.
– Jeg er blevet svigtet en del af mænd i mit liv, og jeg har kun haft min morfar som mandlig rollemodel.
LÆS OGSÅ: CHOK! Ung mor forlader faren til sine børn

Efter Emliy blev det bedre

Simone har datteren Emliy med ekskæresten Sebastian og blev i oktober 2019 mor til endnu en datter med kæresten Kasper. Ifølge Simone var det datteren Emliy der ændrede hendes forhold til sin egen far, som tidligere ikke har været, som den unge mor drømte om.
– Min far og jeg har de sidste år fået det megagodt sammen, og jeg har endelig fået det far og datter forhold, som jeg altid har ville have.
LÆS OGSÅ: Derfor afslører ung mor først sin datters navn ved dåben
– Efter jeg fødte Emliy, fik vi det faktisk bedre. Vi har aldrig været så gode til at tale om følelser og derfor blev det til til skænderier. En dag tog vi endelig en lang snak, og den gik godt. Og siden har vi haft det virkelig godt, fortæller Simone.
LÆS OGSÅ: Ærlig reality-babe: Sådan kørte jeg min kæreste ned 
I dag spiser Simone og hendes far sammen hver anden mandag, når Simone har Emliy hjemme, og hun kunne ikke ønske sig det anderledes.
– Han er en endnu bedre morfar, end jeg havde håbet på.
Simone bor i dag ikke sammen med Kasper, men hun fortæller, at de stadig er kærester og har det godt. Derudover er hendes syn på mænd begyndt at ændre sig så småt, som hun er kommet i dialog med sin far igen.
LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om datterens alvorlige sygdom 
– Jeg har helt sikkert fået et bedre syn på mænd, men der går stadig et stykke tid, før jeg stoler på dem.
Fælg Simones liv hver mandag på Dplay.
LÆS OGSÅ: Ung mor forsvarer sønnens navn