'De unge mødre'-Sonny jubler: Nu får jeg tid med min datter

Julie fra ‘De unge mødre’ er gået fra kæresten, og det skaber glæde hos eks-kæresten Sonny, der er far til hendes datter.

Af Jonas Sand - 1. juli 2015 kl. 10:25

Tidligere på måneden afslørede Julie Boraso Heinesen over for Realityportalen.dk, at hun havde forladt kæresten og Holbæk og flyttede tilbage til København. Det er noget, der skaber glæde hos eks-kæresten Sonny Ditlevsen.
Da Julie i første omgang flyttede til Holbæk, var han nemlig ikke tilfreds med beslutningen, der betød, at han ville få mindre tid med deres fælles datter Melia. Nu er det igen blevet nemmere at se datteren, og det er han lykkelig over.
– Jeg er rigtig glad for at fylde meget i Melias hverdag. Jeg ønsker ikke at være en af de fædre, der kun vil have hende efter planen – altså hver anden weekend. Jeg synes, det er for længe at undvære hende, fortæller han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina: Jeg skal føde i sorg
Det var hårdt
Julie nåede kun at bo i Holbæk i få måneder, men det var en hård tid for Sonny, der ikke bare lige kunne se datteren, når han havde lyst til det.
Det var hårdt at være langt væk fra Melia, fordi jeg var vant til at tage hende her og der i hverdagen. Og når jeg afleverede hende, følte jeg, at jeg aldrig skulle se hende igen. Det var hårdt, fortæller Sonny, som også blev lidt irriteret, da Julie fortalte, at hun flyttede tilbage.
Da Julie først fortalte det, tænkte jeg, at det var dybt åndssvagt at flytte rundt på Melia for at flytte tilbage blot fem måneder senere.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie flytter fra kæresten
Vokser med opgaven
Julie har tidligere fortalt Realityportalen.dk, at hun holder tankerne om bruddet væk ved at arbejde en masse i løbet af sommeren. Det passer Sonny fint, for det betyder, at han får meget tid med datteren.
– Jeg ser hende rigtig meget, fordi jeg har sommerferie i øjeblikket, så jeg tager hende, når Julie arbejder, siger Sonny, der også fortæller, at hans forhold til den unge mor er rigtigt godt i øjeblikket.

– Det er bedre, end det længe har været. Vi vokser konstant med opgaven og er begge hele tiden inde over Melia. Det gør også, at vi har tiden til at lave nogle dage med hende, hvor vi er alle tre samle.
SE BILLEDERNE: Ung mor holdt barnedåb: Sådan gik dagen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.