'De unge mødre'-Sonny har fået svar på faderskabstesten - Her & Nu

'De unge mødre'-Sonny har fået svar på faderskabstesten

Den unge far ved nu med sikkerhed, at han ikke er far til barnet.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 18. november 2016 kl. 17:47

Sonny Møller Ditlevsen har svært ved at få armene ned. ‘De unge mødre’-deltageren har netop fået at vide, at han ikke er far til den pige, der kom til verden tidligere i år, som moren til barnet ellers havde sagt.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny far igen: Jeg har ikke set min datter
Sonny havde en mistanke om, at han ikke var barnets far, og den mistanke er altså nu bekræftet. Det fortæller Sonny til Realityportalen.dk, der også har set dokumentet, der bekræfter, at faderskabstesten har vist, at han ikke er faren.
– Jeg har en følelse af, at jeg har vundet i Lotto, fortæller Sonny, der ikke helt vidste, hvordan han skulle reagerede, da der dukkede en besked op fra statsforvaltningen.
Jeg følte bare, at det var noget negativt, fordi jeg aldrig har fået noget fra statsforvaltningen – udover sidst hun havde skrevet, at jeg var far. Men så da jeg læste det, blev jeg overlykkelig!
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny forlanger faderskabstest
Fejring med datteren
Beskeden betyder, at den unge far går på weekend med en god fornemmelse i kroppen. Men det skal ikke fejres med en vild bytur for Sonny, der har datteren Melia, som han har med ‘De unge mødre’-deltageren Julie Borase Heinesen, i denne uge.
Hvis jeg ikke havde haft prinsessen hjemme, så var jeg for længst røget i hegnet. Men jeg tror bare, at vi bestiller noget mad og hygger i dagens anledning, siger Sonny, der nu har fået en lille lærestreg.
– Ja, jeg har bestemt lært noget. Beskyttelse er noget, der fremover skal på tale, slår den unge far fast.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny optaget på drømmeuddannelsen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.