'De unge mødre': Slut mellem Sonny og Victoria

Forholdet mellem Sonny og Victoria, som begge er med i ‘De unge mødre’, holdt ikke.

Af Line Clemmesen - 20. januar 2015 kl. 10:23

Victoria fra ‘De unge mødre’ var indtil for nyligt kærester med Sonny, som også er kendt fra programmet, hvor han tonede frem på skærmen sammen med Julie og datteren Melia. Men nu er forholdet mellem Victoria og Sonny slut, og det var ikke kun den store afstand fra Sønderjylland til København, der gjorde udslaget.
– Vi er ikke sammen mere. Dels var det på grund af afstanden, men også på grund af utroskaben. Jeg kunne ikke rigtig lade utroskaben ligge, og så blev der bare dårlig stemning imellem os, og afstanden gjorde det værre, så vi besluttede bare at være venner. Nu er vi skide gode venner, forklarer den unge mor.
I ‘De unge mødre’ har man kunnet følge dramaet mellem både Julie og Sonny og senere mellem Victoria og Sonny, hvor de allerede i efterårets programmet kæmpede med, at Sonny havde været Victoria utro.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre Julie: Victoria var min veninde
LÆS OGSÅ: Efter drama i ‘De unge mødre’: Victoria har mødt Melia
En ny mand er ikke et nytårsforsæt ?

På trods af sin nye status som single, som Victoria gik ind i 2015 med, så er en ny kæreste ikke en del af hendes nytårsforsætter.
– Jeg skal bare nye hvert øjeblik, fordi det hele går bare så hurtigt – især med Noah. Jeg skal nyde det hele, og jeg skal ikke lede efter kærligheden. Altså kærligheden finder én, og man finder ikke kærligheden. I 2015 er der fokus på faste rammer, og det skal køre stille og roligt, uddyber Victoria
Skulle den rette mand dog dukke op, og kærligheden selv finde vej til hendes liv, så er hun ikke helt afvisende:
– Jeg siger da ikke nej, hvis den kommer. Men jeg går ikke efter det, og jeg er ikke på jagt efter kærligheden
LÆS OGSÅ: Efter drama i ‘De unge mødre’: Victoria har mødt Melia
Håber på sommerferie med sin søn
Der er dog ét hankønsvæsen, som får den unge mors hjerte til at banke lidt hurtigere, og det er sønnen Noah. Derfor er det det da også ham, hun håber på at skabe et godt år med og at kunne give ham nogle oplevelser.
– Jeg håber på at kunne komme ud at rejse til sommer. At tage Noah med på sin første rejse, det vil jeg rigtig gerne, slutter Victoria.
Man kan atter følge Victoria og Noah i den nye sæson af ‘De unge mødre’, som har premiere på Kanal4 d. 3. februar kl. 21.00.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Kæresten er 17 år ældre
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.