‘De unge mødre’-Simone i ‘Singletown’: Jeg er mega skuffet

Simone Pedersen blev lovet fest i ‘Singletown’. I stedet fik hun en akavet date med tre singler.

Af Rikke Lynge - 14. oktober 2020 kl. 06:55

Vi kender Simone Pedersen fra ‘De unge mødre’, men den opmærksomme seer af weekendens afsnit af ‘Singletown’ vil vide, at hun også er at finde i realityprogrammet på Dplay, hvor parforhold slår op hen over sommeren for at teste, om de er sammen med den rette. Simone er ikke med i programmet sammen med en kæreste, men hun er med som single og skal date deltagerne i programmet.

I programmet dater Simone tre fyre på skift, hvilket ikke var, hvad den unge mor havde forventet.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Luna skal være med i ‘Luksusfælden’

– Jeg var faktisk utrolig skuffet over at være med i ‘Singletown’. Jeg fik at vide, at jeg skulle ind og feste, og så lige pludselig skal jeg på date, siger Simone i en Q&A med Realityportalen og fortsætter:

– Det er først, da jeg kommer derind, at jeg finder ud af, at jeg skal date tre fyre. Det var slet ikke, hvad jeg havde forestillet mig. Det var mega opstillet, og det var ikke lige det, jeg havde forventet, siger Simone fortsat.

LÆS OGSÅ: Philip og Simone deler stor nyhed

Slut med Kasper

Simone har for nylig prøvet at finde sammen med sin mindste datter Milles far, Kasper, som hun har været lidt on/off med.

– Vi prøvede igen for ikke så længe siden, og det gik ikke. Nu har vi givet det en masse chancer, og det fungerer ikke, og så er det bedre, at vi arbejder på at få et godt samarbejde, fortæller Simone, der ikke forventer at finde kærligheden foreløbig, men i stedet nyder hun tilværelsen i Frederikssund med sine børn Emliy og Mille.

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

Se hele Simones Q&A sammen med ‘De unge mødre’-deltageren Maria Krogh herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hør blandt andet, hvordan det går med kærligheden, hvordan det er at være ung mor, og hvorfor de begge elsker at være unge mødre ❤️

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk) den

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne fik spoleret sit hemmelige bryllup

Læs mere om