'De unge mødre'-Sasja: Har rykket julen for børnenes skyld

Julen har ændret sig, efter Sasja er blevet mor til Annalia.

Af Mikkeline Andersen - 23. december 2014 kl. 8:50

Når der den 24. december skal spises brun sovs og kartofler, risalamande og åbnes gaver, så bliver det gjort på børnenes præmisser, når Sasja Vistisen holder jul med datteren Annalia og familien.
– Vi plejer at være samlet næsten hele familien, og det er tit endt ud i, at vi har siddet til langt ude på natten og pakket gaver op. Men i år skal det bare foregå stille og roligt hjemme hos min mor, hvor vi skal være seks af mine søskende, Annalia og min niece. Så der er tre små i år, der skal tages hensyn til, fortæller Sasja til Realityportalen.dk og uddyber:
– Vi starter allerede om eftermiddagen, hvor de små får lov at pakke gaver op, så det ikke bliver sådan noget stresset noget om aftenen, fordi de bliver for trætte.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna: Janus er fortid
Julen er for Annalia
Sasja er vild med julen, fordi det betyder, at familien er samlet og hygger sig. 2. juledag er Sasja samlet med sine søskende fra sin fars side af familien, og det er den eneste gang om året, at det sker, fortæller hun. Men selvom julen er traditionernes fest, så er der plads til ændringer.
– Julen har ændret sig på den måde, at det drejer sig om Annalia nu. Altså, stort set alting bliver gjort for hendes skyld, siger den unge mor.
Sasja er flyttet hjemmefra, og det har også forandret juleplanlægningen.
– Det er første gang, jeg selv skal pynte op og sådan, og jeg synes, det er vildt hyggeligt. Mine forældre har altid pyntet meget op til jul, og jeg har altid syntes, det er hyggeligt, så det tager jeg selvfølgelig med videre. Men jeg gør det allermest for Annalias skyld.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie: Børn ændrer julen
Måske kommer julemanden
I mange børnefamilier er julemanden med den store gavesæk fast inventar juleaften. Om han også kommer hjem til Annalia og familien, ved Sasja ikke.
– Det kan da godt være, der måske bliver arrangeret noget der, siger hun.
Men ellers ser den unge mor frem til at holde jul med sin familie.
LÆS OGSÅ: Sandy Esko: Troede Gud og julemanden var samme person
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.