'De unge mødre'-Sandra: Derfor vender jeg tilbage til skærmen

Til foråret kan man igen opleve den unge mor på skærmen, og det ser hun frem til.

Af Jonas Sand - 22. december 2017 kl. 9:10

Vi mødte for første gang Sandra Jespersen i sæson 18 af ‘De unge mødre’, men efter lidt mere end en sæson var det allerede slut med at følge med i livet hos den unge mor og sønnen Timo på grund af uenigheder med barnets far.
Selv om Sandra kun nåede at være med i kort tid, så er hun stadig en af de mest populære unge mødre i nyere tid, og der er mange, der håber, at seerne får et gensyn med hende i fremtiden. Tidligere i år afviste hun dog over for Realityportalen.dk, at et comeback til reportageserien var en mulighed, men nu får seerne alligevel et gensyn med hende.
Som Realityportalen.dk i sidste uge kunne afsløre, så er Sandra nemlig med, når Pipeline Production og Discovery Networks Danmark til foråret har premiere på et helt nyt program, ‘Mødregruppen’. Her skal hun sammen med en gruppe andre nuværende og tidligere deltagere fra reportageserien svare på seernes spørgsmål i programmet, der har Camilla Framnes som vært. Og det glæder hun sig til.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Disse ‘De unge mødre’-deltagere medvirker i nyt program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Sandra valgte, at sønnen alligevel ikke skulle hedde Dario.


LÆS OGSÅ: Ærlig ung mor: Jeg har fået julehjælp
– Jeg har valgt at deltage, fordi jeg gerne stadig vil støtte ‘De unge mødre’.  Det er jo et fantastisk program, og det samme er alle menneskerne bag. Så det bliver super sjovt og spændende, siger Sandra til Realityportalen.dk og fortæller, hvad hun regner med, at hun kan byde ind med over for seerne.
– Man kan jo godt sige, at jeg kan bidrage med mig, da jeg er tidligere deltager og dermed en del af teamet, som i øvrigt er fantastisk. Det var rigtig hyggeligt lige at se nogle af dem igen, siger den unge mor, der allerede har medvirket i nogle af optagelserne til sæsonen.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-pigerne afslører: Vil vi fortsætte efter 2018?
Udover Sandra Jespersen og Camilla Framnes er det også på plads, at seerne får lov til at møde Nanna Eliasen, Julie Boraso Heinesen, Martinna Petersen, Amandha Gabrielle Glæsner (tidligere Amanda Sisse) og Annica Øst i det nye program, hvor det også forventes, at flere unge mødre kommer til.
Hvis du brænder inde med spørgsmål, som du gerne vil stille deltagerne i ’Mødregruppen’, så kan du sende dem til ungmor@pipelineproduction.dk.
SE BILLEDET: Hannah Melissa har født
LÆS OGSÅ: 17-årige ‘Årgang 0’-Mathilde flytter sammen med kæresten