'De unge mødre'-Sandra: Derfor stopper jeg i programmet

Sæson 19 bliver den sidste for den unge mor Sandra.

De unge mødre
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 20. august 2014 kl. 9:53

Sandra medvirkede for første gang i Kanal 4-serien ‘De unge mødre’ i sæson 18, da hun ventede sit første barn med sin ekskæreste. Men efter en del optagelser til den 19. sæson af den populære reportageserie er det nu slut for den unge mor.
–  Jeg har valgt at stoppe af flere årsager. Faren til min søn ønsker ikke, at vores søn skal være en del af realityverdenen, da det ikke vil gavne hverken vores fælles søn eller mig på længere sigt, siger Sandra til Realityportalen.dk.
Sandra, der er mor til sønnen Timo, forsikrer alligevel, at hun kommer til at medvirke i sæson 19, men da hun ikke kender noget til klipningen af programmet, ved hun ikke, hvor mange afsnit det bliver til. Det må seerne vente med at finde ud af.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sandra: Sådan bliver min sommer
Folk sviner mig til
Timos far ønskede ikke, at Sandra fortsat skulle medvirke i programmet, og det endte med, og det stod til at blive en sag for statsforvaltningen. Sandra bebrejder ikke sin ekskærestes holdning, selvom hun er uenig. Men inden det kom så vidt, valgte Sandra selv at trække stikket af andre årsager.
– Jeg nåede aldrig at få svar fra statforvaltningen, og jeg kunne ikke klare alle dem, der blev ved med at snakke negativt om mig, og det gik helt galt, da de begyndte at svine min familie til, fortæller hun om beslutningen og uddyber: 
– Jeg ved, at jeg selv har valgt at medvirke i programmet, og jeg var forberedt på, at der ville komme negative kommentarer, for alle kan jo ikke elske en, og det havde jeg det også fint med, lige indtil de begyndte at opfinde løgne om nogle fra min familie, der aldrig har deltaget i programmet.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine: Sådan har Benjamin det i dag
Det er alt for hårdt
Det blev for hårdt for den unge mor at høre på de falske rygter, der blev spredt. Noget hun aldrig havde troet ville udspille sig på den måde, som det har gjort for hende.
– Jeg synes, det er psykisk hårdt, og det ødelægger virkeligt min hverdag at se at folk blive ved med at svine mig til og starte rygter. Jeg troede ikke, det ville blive så slemt, da jeg startede i programmet. Jeg troede faktisk ikke, at nogle mennesker havde så meget interesse i ‘De unge mødre’, siger hun trist.
Sandra mener selv, at hun kan virke som en hård person, men den negative opmærksomhed har alligevel påvirket hende i høj grad. Den unge mor kommer dog ikke nærmere ind på, hvad der konkret er sket for hende, men det har været nok til, at hun nu ønsker at holde sig ude af rampelyset.
– Nu vil jeg prøve at holde lav profil og håbe på, at folk glemmer mig. Jeg har jo ikke været med ret længe og håber derfor, det vil gå lidt stærkt, afslutter hun.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.