'De unge mødre' rykker til New Jersey - Her & Nu

'De unge mødre' rykker til New Jersey

Snart kan du få lov til at følge med i livet hos en helt ny gruppe unge mødre.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 31. august 2017 kl. 15:00

Der er ingen tvivl om, at Kaare Sand ramte noget helt specielt, da han skabte ‘De unge mødre’. Serien blev en kæmpe succes i Danmark og kører lige nu på sæson 24. Mere end 500 afsnit har de danske tv-seere fået lov til at se, men konceptet er ikke kun noget, danskerne har fået glæde af.
I 2009 blev konceptet sendt til USA som ’16 and Pregnant’ og siden tre spinoffserier af ‘Teen Mom’, inden den sidste år også udkom i en engelsk version. Mens de to første udgaver af den amerikanske version, ‘Teen Mom OG’ og ‘Teen Mom 2’, stadig kører, droppede MTV hurtigt ‘Teen Mom 3’ for i stedet at arbejde på en fjerde spinoff-serie.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-deltager anholdt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en række sjove fraklip fra den seneste sæson af ‘De unge mødre’.


LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne dropper mors bryllup
Siden har man haft flere forskellige emner oppe at vende – blandt andet at følge tidligere teenagemødre, der nu er i starten af 20’erne – men nu er man gået i en helt anden retning.
MTV har netop offentliggjort, at man til efteråret har premiere på ‘Teen Mom NJ’, hvor tv-seerne får lov til at følge en gruppe unge mødre fra New Jersey. Det fremgår af en reklame for efterårssæsonen, som MTV har lagt på seriens nye Facebook-side.
New Jersey har været genstand for flere forskellige yderst populære tv-programmer, blandt andet ‘Jersey Shore’ og ‘The Real Housewives of New Jersey’, hvor det bestemt ikke går stille for sig. Spørgsmålet er så, om det bliver lige så vildt at følge de unge mødre fra området.
LÆS OGSÅ: MTV caster til ‘Teen Mom 4’, men …

LÆS OGSÅ: Ny ung mor skaber splid og rygter: Forlader fan-favorit programmet?
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne: Programmet har ødelagt vores liv
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle bandlyser mor fra brylluppet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.