'De unge mødre' rykker til England

De engelske tv-seere kan også snart få lov til at følge livet for en gruppe unge mødre.

Af Jonas Sand - 19. januar 2016 kl. 8:30

Det hele startede hos Sand TV i Danmark, og lige siden har det været en bragende succes. Til foråret vender det tilbage med en 22. sæson på dansk tv, og udlandet har i den grad også fået øjnene op for konceptet.
Der er naturligvis tale om reportageserien ‘De unge mødre’. Først røg konceptet til USA, hvor det blev modtaget med mindst lige så stor succes, og derfor laver MTV UK nu en engelsk version.
– MTV UK har gode erfaringer med at lave version fra vores amerikanske søsterkanal. Vi lavede ‘Jersey Shore’ til ‘Geordie Shore’ og smadrede alle statistikker i processen. Vi har tænkt os at bruge disse erfaringer til at give ‘Teen Mom’ en frisk start, siger MTV UK’s Jill Offman ifølge The Ashley.
– Vi giver det kendte ‘Teen Mom’ et britisk twist, og vi er sikre på, at det vil appellere til den lokale befolkning. Men vi fortsætter med de samme værdier, og vi vil følge en gruppe teenage-piger, der skal balancere de følelsesladede teenage-år med rollen som mor for første gang.
Den engelske version af ‘De unge mødre’ kommer på britisk tv til efteråret, hvor der i første omgang er planlagt otte episoder.
LÆS OGSÅ: MTV caster til ‘Teen Mom 4′, men …
LÆS OGSÅ: VIDEO: Farrah Abraham amok på ‘Teen Mom’-ansat
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor har født
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.