'De unge mødre'-Puk: Sådan ser børnene ud i dag

Vil du vide, hvordan Puks to drenge, Liam og Malick, ser ud i dag? Find ud af det her.

Af Jonas Sand - 13. juli 2015 kl. 14:55

Puk Rebecza fra ‘De unge mødre’ har været meget igennem, siden hun stoppede som deltager i programmet. Det er efterhånden nogle år siden, og meget er siden sket hos den lille familie.
Ikke mindst hos hendes to drenge, Malick på ni år og Liam på fire år. De to energiske drenge, der snart skal være storebrødre, er blevet noget ældre og større, siden kameraet stoppede med at følge dem.
Malick starter op i tredje klasse efter sommerferien, mens lillebror Liam må vente endnu et år, før han bliver skolebarn.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Puk Rebecza afslører barnets navn
Forskellige holdninger til søster
Det varer ikke længe, før Puk Rebecza kan byde en ny, lille pige velkommen i familien, men det ser de to drenge noget forskellige på.
-Malick gider bestemt ikke have en lillesøster. Han siger, at han ikke vil have barbiedukker, sminkedukker og altid sætte hendes hår. Og hun må ikke komme ind på hans værelse, før hun stopper med at brække sig”, har Puk tidligere sig til Realityportalen.dk.
-Liam synes derimod, at det er sjovt. Han stiller spørgsmål til det, og han har mærket hende sparke en enkelt gang, har Puk fortalt.
Over artiklen kan du se, hvordan de to drenge ser ud nu.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Tino: Sådan ser han ud i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.