'De unge mødre'-Peter vil have sin ældste søn tilbage

Peter Søborg har igen kontakt med sønnen.

Af Emilie Holm Egebro - 10. juni 2015 kl. 14:55

I december 2014 fortalte Peter Søborg fra ‘De unge mødre’, at han ikke havde kontakt til sønnen Lucas længere på grund af et dårligt forhold til Lucas’ mor, Christina.

Peter, Lucas og Christina, da de stadig var en familie (Foto: SAND TV)

Peter, Lucas og Christina, da de stadig var en familie (Foto: SAND TV)


Men i maj-måned valgte Peter alligevel at opsøge sønnen Lucas på hans skole i Ballerup. Og der var stor glæde, da far og søn blev genforenet.  Her fik Peter desværre ikke kontaktoplysninger på Lucas, men nu har Peter igen kontaktet sønnen.
– For en lille uges tid siden, da jeg igen var på Amager for at besøge nogle venner fra min Københavner-tid, valgte jeg at aflægge Ballerup endnu et visit. Selvfølgelig for at se og tale med Lucas igen, skriver Peter på han og Katherinas blog. Han fortsætter:
–  Det var ikke ret lang tid vi fik sammen, men det var alle 20 minutter værd.
LÆS OGSÅ: Se legendarisk ‘De unge mødre’-klip: Pomfritter og kylletter er da fin baby-mad
Kontakter nu Christina
Det dårligere forhold med ekskæresten og Lucas’ mor, Christina, ønsker Peter ikke længere skal forhindre ham i et se sin elskede søn.
– Jeg fik Christinas nummer, så nu håber jeg, at hun vil gå med til, at Lucas får mit nummer, så jeg kan snakke med han, bare en gang i mellem, forklarer Peter på bloggen.
Peter og hans nuværende kone Katherina bor sammen i Vejle med Katherinas søn Mikkel og deres to (snart tre) fælles børn.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherina: Sådan kom vi med i ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.