'De unge mødre'-Peter under kniven: Sådan gik operationen

‘De unge mødre’-deltageren blev tirsdag steriliseret, som det længe har været planen, at han skulle.

Af Jonas Sand - 30. oktober 2015 kl. 9:04

Som vi tidligere på året fortalte, så har ‘De unge mødre’-parret Peter og Katherina besluttet sig for, at de ikke skulle have flere børn. De seks børn, som de tilsammen har, måtte være nok, og derfor ville Peter steriliseret.
Tirsdag lagde han sig så under kniven for at gennemføre operationen, og selv om det nu er blevet virkelighed, så har parret på ingen måde fortrudt.
– Jeg er helt afklaret med det. Det er så dejligt, og jeg har fået de børn, jeg skal have. Jeg fylder 32 næste gang, og man skal altså huske at tænke 18 år frem, fortæller Peter til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Graviditet fik mig fyret
Operationen gik godt
Peter var allerede tilbage på job to dage efter det lille indgreb, og på parrets blog fortæller Peter, at han har det godt.
– Jeg har det efter omstændighederne rigtig godt. Jeg har hverken store smerter eller gener efter operationen. Jeg må indrømme, at jeg er vildt imponeret over forløbet og resultatet. Jeg mærkede kun prikket fra bedøvelsen, skriver han om operationen, der kun tog ti minutter.
– Nu er der så gået halvandet døgn, og det som har generet mig mest, var da Nicklas tidligere i dag ramte mig lidt uheldigt med en albue. Men jeg overlever, griner Peter.
Her kan du læse hele Peters blogindlæg om operationen.
Se flere billeder af parret i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Ung mor efter politianmeldelse: Jeg har det ad helvedes til
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.