'De unge mødre'-Peter ser ikke længere Lucas

Peter Søborg har så dårligt et forhold til ekskæresten Christina, at han ikke længere ser deres fælles søn.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 18. december 2014 kl. 9:02

Det var sammen med ekskæresten Christina og sønnen Lucas, der i dag fylder 10 år, at Peter Søborg første gang indtog tv-skærmen i ‘De unge mødre’. Men forholdet til Lucas mor holdt ikke, og det er gået udover kontakten til sønnen.

Christina, Peter og Lucas (Foto: SAND TV)

Christina, Peter og Lucas (Foto: SAND TV)


– Vi (Katherina og Peter, red.) ser ham ikke mere af den simple grund, at der kom for mange konflikter for ofte. Så jeg tog valget og sagde, at hvis de problemer, jeg er med til at skabe, går udover ham, så er det bedst, at han er ved sin mor, siger Peter i en video på sin og Katherinas Facebook-side, hvor de svarer på spørgsmål fra deres fans.
Peter har dannet par med Katherina Søborg, der ligeledes er kendt fra ‘De unge mødre’, i fem år. Sammen har Katherina og Peter to drenge, og Katherina har også to sønner fra tidligere forhold.
LÆS OGSÅ: Natacha Nikitas mor håber på julehjælp
Håber på kontakt
Allerede for knap ti år siden, da Peter og Christina var med i ‘De unge mødre’ haltede forholdet mellem de to, og det er kun blevet værre siden. Nu er der er iskold luft mellem det tidligere par, og forholdet til hende eksisterer ikke, fastslår Peter.
– Jeg snakker ikke med hende. Jeg håber, at Lucas en dag vælger at tage kontakt til mig, så jeg kan fortælle min side af historien, slutter han i videoen.
Peter og Katherina kunne d. 13. december i år fejre 1 års bryllupsdag. De bor nu i Vejle sammen med Katherinas søn Mikkel og deres to fælles børn.
LÆS OGSÅ: Ung mor: Min søn er kønsforskrækket
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.