'De unge mødre'-par er gået fra hinanden efter ni år

Forholdet er gået i stykker for Dea Louise og Rasmus, der i reportageserien fik tvangsfjernet deres datter.

Af Jonas Sand - 2. juni 2017 kl. 9:15

I ‘De unge mødre’ mødte vi Dea Louise og Rasmus, der sammen fik datteren Rosa. Den lille pige blev dog fjernet kort efter fødslen, og de to har i de seneste seks år kæmpet en hård kamp for at få hende tilbage.
Den kamp har endnu ikke været en succes, og nu er Dea Louise og Rasmus blevet ramt af flere problemer. Ifølge Realityportalens oplysninger er forholdet nemlig gået i stykker mellem dem, og efter godt ni år sammen er de nu gået fra hinanden.
Rygterne begyndte allerede at svirre i sidste uge i forskellige ‘De unge mødre’-grupper rundt omkring på de sociale medier, hvor folk gættede på, hvad der var årsagen til bruddet. Men mens det ikke har været muligt for Realityportalen.dk at få bekræftet alle rygterne, så er det korrekt, at de to ikke længere er et par.
LÆS OGSÅ: Efter tvangsfjernelse: Ung mor har taget 20 kilo på
Ny kæreste
Ifølge vores oplysninger er det Dea Louise, der endegyldigt har sat en stopper for deres forhold, da hun har mødt en ny fyr, som hun nu er i et forhold med. Realityportalen.dk er bekendt med identiteten på den unge mors nye kæreste, men vi har valgt at holde hans identitet hemmelig. På hans Facebook-profil fremgår det dog, at han er i et forhold med Dea Louise.
Det vides ikke på nuværende tidspunkt, hvornår ‘De unge mødre’-deltageren mødte sin nye kæreste. Sikkert er det dog, at Dea Louise og Rasmus er gået fra hinanden, men det er ikke noget, de ønsker at tale om.
– Jeg har ingen kommentarer, lyder det fra Rasmus, da Realityportalen.dk spørger ind til hans side af historien.
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Dea Louise og hendes nye kæreste, men de er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelser.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’: Tvangsfjernelser på stribe
LÆS OGSÅ: Ung mor delte fantastisk nyhed om kræftsygdom, men…
LÆS OGSÅ: Fik tvangsfjernet datter i ‘De unge mødre’: Sådan går det i dag
Dea Louise og Rasmus havde svært ved at holde hjemmet rent, og i forbindelse med programmet fik de blandt andet hjælp af Dea Louises mor og søster til at rydde op.

 
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.